Ξεφτίλα… εμετικός τύπος χτυπάει ασταμάτητα την γυναίκα του και την…

Ξεφτίλα… εμετικός τύπος χτυπάει

Ξεφτίλα… εμετικός τύπος χτυπάει ασταμάτητα την γυναίκα του και την… – Απίστευτη επίθεση ενός άντρα ο οποίος χρησιμοποίησε ωμή βία στη γυναίκα του μετά από έντονο καυγά

Αυτή είναι μια τρομακτική στιγμή που ένας μεγαλόσωμος άντρας ρίχνει στο έδαφος τη σύντροφό του, μετά από σωματική επίθεση με μπουνιές, σε μεταξύ τους καυγά.

Η περαστική γυναίκα προσπαθεί να βοηθήσει την αιμόφυρτη φίλη του, και παραλίγο να δεχτεί και εκείνη την οργή του. Το βίντεο τραβήχτηκε από παράθυρο γειτονικού κτηρίου στη πόλη Αικατερινούπολη της κεντρικής Ρωσίας. Το βίντεο ξεκινάει με το ζευγάρι να στέκεται μπροστά από το αυτοκίνητό τους, και φαίνεται να έχουν μια διαφωνία. Στη συνέχεια, η κοπέλα αρχίζει να χτυπάει το φίλο της με σφαλιάρες και έπειτα με κλωτσιές.

Στη συνέχεια, τα συναισθήματά τους φαίνεται να είναι ανάμεικτα, καθώς τη μια στιγμή αγκαλιάζονται και φιλιούνται και την άλλη στιγμή ο ένας χτυπάει τον άλλον. Σύντομα όμως τα πράγματα αντιστρέφονται, και ο άντρας φαίνεται να εξοργίζεται που η κοπέλα πάει να φύγει με το αυτοκίνητό της, και της ρίχνει μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο. Η επίθεσή του συνεχίζεται, και επανειλημμένα τη χτυπάει στο κεφάλι, μέχρι που εκείνη σωριάζεται στο βρεγμένο έδαφος.

Μια περαστική γυναίκα προσπαθεί να απομακρύνει τον άντρα, αλλά εκείνος σηκώνει τη φίλη του τραβώντας την από τα ρούχα της. Στη συνέχεια, η περαστική γυναίκα προφανώς θέλει να ειδοποιήσει τις αρχές και απομακρύνεται και εκείνος την ακολουθεί για να την αποτρέψει. Το βίντεο τελειώνει με τον άντρα να φεύγει με το αυτοκίνητό του.

 

Πηγή: dailymail.co.uk