Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης!

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! –  Δύο νέα συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης που είδαν το φως της δημοσιότητας και πραγματικά συγκλονίζουν!

Οι μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη, δέχονται από τις αρχές του έτους κύμα βομβιστικών επιθέσεων.

Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και τρεις στην Άγκυρα, τους τελευταίους οκτώ μήνες στέλνουν σαφές μήνυμα ότι καμία περιοχή της Τουρκίας δεν είναι ασφαλής.

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό

Το χθεσινό χτύπημα στο αεροδρόμιο της Πόλης είχε ως τραγικό απολογισμό 41 νεκρούς και 239 τραυματίες και μαρτυρά τη σφοδρότητα των εκρήξεων. Αυτό είναι το πέμπτο κατά σειρά πολύνεκρο βομβιστικό περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη η οποία για ακόμα μια φορά θρηνεί θύματα.

Τα δύο βίντεο από τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας 

 

Όπως φαίνεται στην ερασιτεχνική λήψη, ο ένας βομβιστής κρατώντας ένα καλάσνικοφ, τρέχει στην αίθουσα του αεροδρομίου, πέφτει κάτω και χάνει το καλάσνικοφ που κρατάει.

Ένας αστυνομικός τον πλησιάζει και όταν αντιλαμβάνεται ότι ο δράστης είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, τρέχει να καλυφθεί ενώ ο βομβιστής ανατινάζεται σκορπώντας το θάνατο.

Ενώ στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται αρκετός κόσμος να τρέχει έντρομος την ώρα που αντιλήφθηκαν ότι επίκειται έκρηξη βόμβας.

 

Πηγή: cnn.gr