Στον Πειραιά απόψε η Φώφη Γεννήματα

Στον Πειραιά απόψε η Φώφη Γεννήματα

Στον Πειραιά απόψε η Φώφη Γεννήματα – Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επισκεφθεί τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Κορυδαλλού αλλά και να μιλήσει στα Βοτσαλάκια στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Πειραιά.

Αρχικά η κ. Γεννηματά θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Κορυδαλλού στην οδό Αθηνάς 89, στις 7μμ όπου αρκετός κόσμος του κόμματος αναμένεται στην προσπάθεια επανασυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ σε γειτονιές του Πειραιά όπου κάποτε το σοσιαλιστικό κίνημα είχε μεγάλη λαϊκή απήχηση.

Στον Πειραιά απόψε η Φώφη Γεννήματα

 

Εν συνεχεία η κ. Γεννηματά θα μιλήσει στην πλαζ “Βοτσαλάκια” στις 9μμ. Εκεί αναμένεται να συναντήσει και να συζητήσει με στελέχη και φίλους του κινήματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τα τοπικά προβλήματα που χρίζουν διαλόγου.

Η Ν.Ε Πειραιά θεωρείται από τους “κόλπους” του ΠΑΣΟΚ και μία από τις πιο επιτυχημένες νομαρχιακές της Αττικής. Το έργο του γραμματέα της Ανδρέα Βεντούρη αλλά και των υπολοίπων μελών της έχει καταφέρει να συσπειρώσει πολλούς φίλους του κόμματος και να είναι ουσιαστική φωνή αντίλογου στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα τοπικά και όχι μόνο προβλήματα.