Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολεως Πειραιά παραβρέθηκε η Γ. Γεννιά

Γεννιά

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολεως Πειραιά παραβρέθηκε η Γ. Γεννιά – Η βουλευτής, Α΄ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής μας Εκκλησίας στο Βεάκειο Θέατρο

Η βουλευτής, Α΄ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, παρευρέθη την Παρασκευή 10 και Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις δύο μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Βεάκειο Θέατρο.

Την Παρασκευή, τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής μας Εκκλησίας γιόρτασαν την λήξη της σχολικής χρονιάς, ενώ την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η 31η κατά σειρά Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία σηματοδότησε τη λήξη της Ιεραποστολικής περιόδου 2015 – 2016. Στις εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακά τραγούδια και χοροί.

Η βουλευτής δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις εορταστικές εκδηλώσεις και αρωγός στο τεράστιο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Η κ. Γεννιά με την ιδιότητά της ως δασκάλα έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν παραλείπει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στη νεολαία γενικότερα, ενώ επισήμανε πως πρέπει να τονωθεί το έργο της εκκλησίας μέσα στο σχολείο και η ίδια θα βοηθήσει στο να γίνει αυτό πραγματικότητα.