Σήμερα 27/6 στις 19.00 η εκδήλωση του Πράττω για το προσφυγικό

Πράττω

Σήμερα 27/6 στις 19.00 η εκδήλωση του Πράττω για το προσφυγικό  – Στο κτίριο του ΕΒΕΠ και στην αίθουσα του 2ου ορόφου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσε με θέμα το προσφυγικό και κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Τόσκα

Για πρώτη φορά στον Πειραιά η Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω σε μια εκδήλωση για ένα “φλέγον” ζήτημα της τοπικής αλλά και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν πρέπει να αφήνει κανένα μας ασυγκίνητο.

Οι πρωτεργάτες που χειρίστηκαν το προσφυγικό ζήτημα, Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζίας οι οποίοι με τις λεπτές ενέργειές τους, έδωσαν και δίνουν καθημερινά “μάχες” προκειμένου να βελτιωθεί η φιλοξενία των προσφύγων και μεταναστών στην χώρα μας που και αυτή έχει βιώσει κατά το παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις.

Τα μέλη της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ Πειραιά σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή της για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα και κεντρικό ομιλητή τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού) τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00