Σάλος: Βρήκαν συλλογές με πoρνό μικρών αγοριών στο σπίτι του Michael Jackson!

Σάλος: Βρήκαν συλλογές με πoρνό μικρών αγοριών στο σπίτι του Michael Jackson!  – Στοιχεία φωτιά βγήκαν στη φόρα για τον πασίγνωστο ποπ τραγουδιστή

O Michael Jackson βρέθηκε να έχει μία πολύ μεγάλη συλλογή από πορvογραφικό υλικό στο ράντσο του “Neverland” το 2003, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας μετά από έρευνα της κατοικίας του. Είχε ακόμα και τα πρακτικά από τη δίκη που έγινε όταν ένα αγόρι τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση.

4643

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως στο δωμάτιο και το μπάνιο του μόνο υπήρχαν τουλάχιστον 7 συλλογές που δείχνουν αγόρια στα εφηβικά τους χρόνια – και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και μικρότερα – με ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα.

Η έρευνα στο σπίτι του έγινε τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς, ενώ ο Jackson ήταν στο Λας Βέγκας. Είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης τότε και εκείνος πήγε από μόνος του στις αρχές όταν γύρισε στην Καλιφόρνια.

Michael Jackson  Michael Jackson

Τα έγγραφα παρουσίαζαν τον Jackson ως ένα αρπακτικό που χρησιμοποιούσε ναρκωτικά, αίμα, σκληρό ποpvογραφικό υλικό και βίντεο από τελετές θυσίας ζώων σε προσπάθεια να χειραγωγήσει παιδιά να κάνουν τα θελήματά του.

 Φέρεται να είχε ακόμα και σοκαριστικές εικόνες από παιδιά που περνάνε βασανιστήρια και χρησιμοποιούσε αυτό το υλικό για να παρασύρει παιδιά στο κρεβάτι του.

Πηγή: dailymail.co.uk