Προσοχή: Αυτές είναι οι 9 ατάκες που μπορούν να καταστρέψουν αμέσως ένα ραντεβού!

Προσοχή: Αυτές είναι οι 9 ατάκες

1. Λοιπόν ο… πρώην μου: ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ!!! Ποτέ στο πρώτο ραντεβού δεν αναφέρεις την κακιά αυτή λέξη. Ποτέ όμως!

2. Δεν είπες σε κανέναν ότι είσαι εδώ, έτσι; Η ατάκα αυτή δικαιολογείται μόνο αν ένας από τους δύο είναι πράκτορας του FBI. Κατά τ’ άλλα, αν όντως την ξεστομίσεις, δεν είσαι καλά στα μυαλά σου, σίγουρα.

3. Eλπίζω να μην αργήσουμε πολύ, γιατί έχω κανονίσει: Καλέ πόσο κομψό και γλυκό όλο αυτό; ΝΟΤ!!! Γενικότερα, ακόμα κι αν έχεις κανονίσει, μην το πεις χρυσή μου γυναίκα. Και βασικά, γιατί να έχεις κανονίσει; Τόσο κοινωνική και απαραίτητη σε κάθε παρέα είσαι; Για χαλάρωσε λιγάκι.

4. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνουμε σεξ, έχω ξυριστεί: Ναι γελάτε, αλλά έχει ειπωθεί κι αυτό. Διότι πάνω στο άγχος και τον εκνευρισμό σου, μπορείς να πεις κάτι που υπό κανονικές δε θα έλεγες ποτέ! Σε ικετεύουμε, όταν αντιληφθείς ότι πας να κάνεις κάτι τέτοιο, βάλε λίγο ψωμί στο στόμα σου και θα το… ξεχάσεις!

Προσοχή: Αυτές είναι οι 9 ατάκες

5. Στόχος μου αυτή την περίοδο είναι να κάνω μία σχέση: Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Μόλις πήρες το βραβείο της λιγότερο ενδιαφέρουσας γυναίκας του μήνα. Διότι αν αυτός είναι ο βασικός σου στόχος, καλύτερα να κλειστείς στο δωμάτιό σου και να κλάψεις.

6. Με ενδιαφέρει η Σαιεντολογία: Κοίτα γενικά καλό θα ήταν να μην εξολομογηθείς κάτι τέτοιο, ή αντίστοιχο anyway, ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Θα νιώσει ο δόλιος σαν μία μικρή Suri Cruise. Και η αλήθεια είναι ότι το κοριτσάκι αυτό δεν το λες και ευτυχισμένο.

7. Ήθελε να έρθει και η μαμά μου μαζί: Και αυτό έχει ακουστεί, όχι για να μη λέτε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Κορίτσια, όσο δεμένες κι αν είστε με την μαμά σας, καλό θα ήταν να μην την αναφέρετε στο πρώτο ραντεβού. Τρομάζει ο κακομοίρης.

8. Τα παιδιά μας θα είναι πολύ χαριτωμένα: Αλήθεια, οποιοδήποτε αστείο κι αν κάνετε, οτιδήποτε κι αν λέτε, σε παρακαλούμε, μην το πεις αυτό, ακόμα κι αν είστε ξελιγωμένοι από τα γέλια. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

9. Δε διαβάζω βιβλία: Ναι ξέρουμε ότι το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και ξέρουμε ότι μόλις διαβάσεις την πρώτη παράγραφο σε παίρνει ο ύπνος, αλλά σε περίπτωση που έχεις να ανοίξεις βιβλίο από την Καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά, που διάβασες στο δημοτικό, κράτα το για τον εαυτό σου και πες ένα μικρό και αθώο ψεματάκι.

Πηγή: newsone.gr