Πειραιάς: Πασίγνωστο σέξι μοντέλο ετοιμάζεται να πάει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων! (ΦΩΤΟ)

Πειραιάς: Πασίγνωστο σέξι μοντέλο

Πειραιάς: Πασίγνωστο σέξι μοντέλο ετοιμάζεται να πάει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων! – To προικισμένο σέξι μοντέλο και ηθοποιός σίγουρα θα κορυφώσει το ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο γνωστό στέκι των swingers

Τις χιλιάδες σεξουαλικές του εμπειρίες θα “διαθέσει” ο “Mr 4.000” Γιάννης Σπαλιάρας στους swingers οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς να ζήσουν μια βραδιά γεμάτη πάθος, ερωτισμό και ηδονή στο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι που διοργανώνεται στο γνωστό πλέον στέκι τους στον Πειραιά, που δεν είναι άλλο από το club 2+2!

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εκατοντάδες κι όχι δεκάδες “προοδευτικά” ζευγάρια τα οποία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν, σύμφωνα και με τις πληροφορίες του olatora, έχοντας ήδη κάνει προκράτηση για το event.

Αυτό θα λάβει χώρα το Σάββατο 25 Ιουνίου, με guest star το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό, ενώ και ο ίδιος ήδη φιγουράρει στην αφίσα του πάρτι που κυκλοφορεί σε σελίδες swingers στο διαδίκτυο, με έναν πολλά υποσχόμενο και γεμάτο υπονοούμενα τίτλο: “4002+2” μαζί με μια άκρως σέξι φωτο του Γιάννη Σπαλιάρα!

Πειραιάς: Πασίγνωστο σέξι μοντέλο

 

 

Πηγή: newsit.gr