ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια για αγρίους με πολλή λάσπη»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια για αγρίους με πολλή λάσπη»  – Απάντηση στα τελευταία δημοσιεύματα για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Βαγγέλης Μαρινάκη με τον Τάσο Καραμήτσο έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαψεύσει την υπόσταση των τελευταίων τελευταίων υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών, τονίζοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά.

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει λόγο για λάσπη και ψέμματα σχετικά με τις υποκλαπείσες συνομιλίες που κυκλοφορούν τελευταία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του σάιτ zougla.gr:

«Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν “παραμύθια για αγρίους” με πολλή λάσπη και ψέμματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαίδης και ο “γνωστός” κ. Τριανταφυλλόπουλος».

 

Πηγή: gazzetta.gr