Ο Γιώργος Μαζωνάκης στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο

Γιώργος Μαζωνάκης

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο – Ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτό το καλοκαίρι πρωτοτυπεί καταθέτοντας μια διαφορετική μουσική πρόταση.

Μια μαγική πορεία που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 με την ολοκλήρωση της περσινής του περιοδείας, κορυφώνεται με την επιστροφή του δημοφιλή καλλιτέχνη στη γενέτειρά του Νίκαια για τη μοναδική για φέτος συναυλία του στην Αττική.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 21:00, το Κατράκειο Νίκαιας υποδέχεται και πάλι τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό καλλιτέχνη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.
Μαζί του η Μαλού η οποία ανοίγει το Live με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, δροσερή και δυναμική, προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια απόλυτα εκρηκτική συναυλία.

Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση: 13€ |Ταμείο: 15€ | Άνεργοι : 10€

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr (Public, Seven Spots, Reload, MediaMarkt)
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Π. Τσαλδάρη 10, 4ος Όροφος, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 213 2075 342
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. – 15.00
[Εισιτήριο Ανέργων: 10 ευρώ – Διατίθεται μόνο στο Δημαρχείο Νικαίας, καθώς και στο Ταμείο του Θεάτρου την ημέρα της συναυλίας]

Χορηγοί Επικοινωνίας : ANT1, Ρυθμός 949, ΟΚ, fthis.gr

Γιώργος Μαζωνάκης