Η Γ. Γεννιά στην τελετή λήξης του τουρνουά ακαδημιών του Φοίνικα Πειραιά

Γεννιά

Η Γ. Γεννιά στην τελετή λήξης του τουρνουά ακαδημιών του Φοίνικα Πειραιά – Η κ. Γεννιά βράβευσε τους μικρούς καλαθοσφαιριστές ενώ έκανε λόγο για τη σημασία της άθλησης στη σωματική υγεία και στην παιδεία των παιδιών

Η βουλευτής, Α΄ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά παρευρέθη τη Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στην τελετή λήξης του τουρνουά ακαδημιών του Φοίνικα Πειραιά.

Η βουλευτής συμμετείχε στις βραβεύσεις, ενώ λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε την προσωπική της εμπειρία από τον αθλητισμό και τα προτερήματα της ενασχόλησης με αυτόν. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό δεν βοηθά μόνο την υγεία του ατόμου αλλά και το διαπαιδαγωγεί, διδάσκοντάς του την ομαδικότητα, την επιμονή, την υπομονή την αποδοχή της ήττας και την χαρά της νίκης.

Η βουλευτής έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σωματείων του Πειραιά διεκδικώντας μαζί τους καλύτερες υποδομές και συνθήκες προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν, χωρίς εμπόδια, στο έργο που επιτελούν.

Έδειξε έτσι για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν στην παιδεία την άθληση αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πειραιά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι ελάχιστες και προβληματικές.

8e7c7ac7-796e-4341-9fdc-7c6a47d35263

Η Γ. Γεννιά στην τελετή λήξης

 

Η Γ. Γεννιά στην τελετή λήξης Η Γ. Γεννιά στην τελετή λήξης