Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια – Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Διαβάστε αναλυτικά τι θα συμβεί στα ερωτικά του κάθε ζωδίου για τον Ιούλιο:

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου καλά, ο μήνας αυτός, στις αρχές του ζητάει κάποια πράγματα από εσάς, αλλά στη συνέχεια, θα σας ανταμείψει με πολλή καλή ενέργεια!

Ξεκινώντας λοιπόν, θα σας προτρέψω να στρέψετε την προσοχή σας και την δύναμη σας, σε θέματα του οίκου σας, ή της οικογένειάς σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις αρχές του μήνα, σας στέλνει καθαρό μήνυμα, πως δηλαδή, οφείλετε να συγκεντρώσετε την ενέργεια σας, προς τα μέσα, δηλαδή προς τα εσάς, και τους οικείους σας ανθρώπους. Πριν προχωρήσετε κι αφεθείτε να απολαύσετε τις διακοπές ή το καλοκαιράκι, καλό θα ήταν να ελέγξετε αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε δισταγμούς που τυχόν έχετε και να εκφράσετε με ήπιο τρόπο, ότι νιώθετε και σας μπλοκάρει εδώ και καιρό. Μιλήστε, πείτε ότι σας ταλανίζει, αλλά προσοχή στον τόνο της φωνή σας.
Αρωγή και βοήθεια, θα έχετε, κι από τα μέσα του μήνα και μετά, θα νιώσετε πιο ανάλαφρα, θα στρώσει η διάθεση σας για φλερτάρισμα και, θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας, αναζητώντας την απόλαυση! Τα καλά νέα είναι ότι, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση, η σεξουαλική σας διάθεση, θα πάρει φωτιά και φυσικά, μέσα στο καλοκαιράκι, θα χτυπήσετε κόκκινο, και ποιος σας πιάνει!

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής, μέχρι και τα μέσα του μήνα, μάλλον σας κάνουν μούτρα, αλλά μη μου χολώνεστε! Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο και μετά, όπως σας είπα και πιο πάνω, θα έχετε και πλανητικά το ελεύθερο, να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας περιορίζει ή σας δημιουργεί άγχος! Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, για να κάνετε όμορφες κινήσεις προς τον σύντροφό σας, όσοι/ες είστε σε σχέση, ενώ οι singles, θα δείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ανταποκρίνεται, αν όμως κι εσείς, κουνήσετε… την ουρά σας σωστά!

Προς τα τέλη του μήνα, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα νιώσετε ένα μικρό σφίξιμο (αλλά όχι μόνο εσείς, όλοι μας!), μιας κι η

Πανσέληνος αυτή, μας επιτάσσει να κάνουμε σωστό απολογισμό, ανασύνταξη δυνάμεων, να δείξουμε πειθαρχία, κι ίσως ρίξει στον αέρα μια νότα μοναχικότητας. Μην θορυβηθείτε, όμως! Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού είμαστε, κι αν φερθείτε με λίγη σύνεση, αυτή η Πανσέληνος, εύκολα θα ξεπεραστεί, χωρίς να απαιτηθούν άβολες αλλαγές.

Συμβουλή του μήνα: Θα σας πιάσει μια εσωτερική γκρίνια, αλλά ξορκίστε την απολαμβάνοντας απλά το καλοκαίρι. Μα υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να ξεκινήσετε το μήνα με ένα Νέο Φεγγάρι τρυφερό και γεμάτο συναίσθημα; Είτε απαντήσατε θετικά, είτε αρνητικά, αυτό θα συμβεί και κοιτάξτε να το απολαύσετε και βεβαίως, να επωφεληθείτε από αυτό! Προσπαθήστε –ακόμα κι αν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε– να χαμηλώσετε τους τόνους σας και να γίνετε πιο συνειδητοί ως προς το ύφος σας και τον τόνο της φωνής σας.

Ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας, και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή, αλλά και την Αφροδίτη να σας δίνουν αρκετή βοήθεια, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή στο σύντροφο σας. Ευχή σας δίνω, να ξεμπλέξετε ή να στρώσετε έστω την σύγχυση που ενδεχομένως να έχετε προκαλέσει στα κοντινά σας πρόσωπα. Ανοίξτε τους δίαυλους επικοινωνίας κι εκφράστε τα συναισθήματα σας, γιατί από τα μέσα του μήνα και μετά, θα αρχίσετε να βιώνετε μια ένταση εσωτερική, που δεν θα σας επιτρέπει μεγάλους ελιγμούς.

Μην απογοητευτείτε αν νιώσετε τον σύντροφο σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει επιθετικό απέναντί σας. Είναι μια προσωρινή φάση και θα περάσει, αλλά για παν ενδεχόμενο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καυγά ή να πιαστείτε στα λόγια.

Αντιθέτως, μετατρέψτε την ενέργεια (και πιστέψτε με θα υπάρχει πολλή κι εκρηκτική ενέργεια), σε σεξ και δεν θα βγείτε χαμένοι/ες. Όσο κι αν τα πράγματα φαίνονται να σας πιέζουν, από την άλλη, έχετε αυξημένη διάθεση για φλερτ κι επιπόλαιους έρωτες. Προσέξτε αυτή σας την προδιάθεση, γιατί αν είναι απλά ένας τρόπος να υπερβείτε την πίεση που αισθάνεστε (κι ίσως και την απογοήτευση), να ξέρετε ότι κι αυτό, φάση είναι και θα περάσει. Επομένως, πριν επενδύσετε συναισθηματικά, προχωρήστε προσεχτικά, εξετάζοντας πρώτα από όλα, τα δικά σας αισθήματα για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καλά μου Ταυράκια, στο τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στον φιλικό σας Αιγόκερω, θα σας βάλει στο τριπάκι του απολογισμού. Πριν μπει το καλοκαίρι στην τελική του πορεία, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε και για ποιον. Μπορεί αυτό, να σας θέσει σε μια πορεία αναζήτησης ή διόρθωσης της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, αλλά σοφό θα ήταν, ακόμα κι αν δεν προβείτε σε καμία αλλαγή, να δείτε την αλήθεια των πραγμάτων κατάματα.

Συμβουλή του μήνα: Εκφράστε ό,τι νιώθετε, με σύνεση μεν, με τρυφερότητα δε. Θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι παραιτείστε των δικαιωμάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχετε αποσυμπιεστεί ακόμα και χρειάζεστε μια μικρή υπενθύμιση! Δεν είναι του χαρακτήρα σας, να κρατάτε τόσα πολλά πράγματα μέσα σας, ούτε να προσπαθείτε να τα αφορίσετε στα βάθη του μυαλού σας. Για καλή σας τύχη, από τα μέσα του μήνα κι έπειτα, οι σκέψεις σας, θα ελαφρύνουν και τα συναισθήματα σας, θα εκφράζονται πιο εύκολα.

Τελευταία, καλά μου Διδυμάκια, όλο την εργασία σκέπτεστε και σαν να μου φαίνεται ότι έχετε επικεντρωθεί πολύ στα οικονομικά σας. Φυσικό, δικαιολογημένο και σοφό το ακούω, αλλά να ξέρετε ότι, ένα χέρι βοηθείας, θα το πάρετε από τον Ερμή και την Αφροδίτη, επομένως, μην κατσουφιάζετε, κάντε εκείνο που μπορείτε και μην απογοητεύεστε. Κυρίως όμως, μην αφήνετε την γενική κατήφεια, να σας πάρει από κάτω.

Μιας και ο μήνας θα ξεκινήσει και με ένα Νέο Φεγγάρι γλυκό και ζεστό στον Καρκίνο, εκμεταλλευτείτε το για να φυτέψετε τους σπόρους όσων θέλετε να πετύχετε. Συναισθηματικά μιλώντας, όσοι/ες είστε singles, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ή να δώσετε hints στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ οι δεσμευμένοι/ες, εστιάστε στο ίδιο σας το σπίτι και την ατμόσφαιρα που έχετε (ή δεν έχετε) δημιουργήσει. Αν έχετε αμελήσει την ίδια σας την εστία, καλό θα ήταν να στρέψετε την προσοχή σας εκεί, και να φτιάξετε τις ιδανικές συνθήκες παραμονής για εσάς και τον σύντροφό σας. Μη φοβηθείτε να κάνετε έστω και μικρές αλλαγές, δεν υπάρχει πλανητική ένδειξη που να τις φρενάρει!

Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σας μπουν ιδέες στο μυαλό και δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιες από αυτές. Ίσως κατά τη διαδικασία, να γνωρίσετε και πολύ ενδιαφέροντα άτομα οι ελεύθεροι/ες, ενώ οι δεσμευμένοι/ες, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μαζί με τον σύντροφο σας. Αυτό μπορεί να ποικίλει από ένα καινούργιο hobby, μέχρι ένα project, π.χ. ανακαίνιση του σπιτιού. Ότι κι αν είναι πάντως, θα σας φέρει πιο κοντά!

Μην βγάλετε από το οπτικό σας πεδίο, θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, ή εκείνη του συντρόφου σας. Ίσως να μην αντιμετωπίσετε την ανάγκη να χειριστείτε συγκεκριμένα γεγονότα, αλλά μια γενικότερη κατάσταση, που σέρνεται εδώ και καιρό.

Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στον αυστηρό κι επιτακτικό Αιγόκερω, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ίσως βάλει φωτιά στο… κρεβάτι σας κι εκτινάξει τη λίμπιντο σας! Απλά, προβλέπω να γίνεστε πολύ επιλεκτικοί/ές, κι αυτό, μόνο κακό δεν είναι!

Συμβουλή του μήνα: Επαναφέρετε στη ζωή σας το χαμόγελο και τις απλές χαρές. Επιτέλους, αποτινάξτε την κατήφεια του χειμώνα από πάνω σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου καλά, έφτασε κι μήνας των γενεθλίων σας, κι από ότι φαίνεται, θα σας κάνει κι όλες τις χάρες! Ο μήνας ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που ενώ σας στέλνει πολλά χαμόγελα, εσείς ακόμα την κοιτάτε με απορία ή δυσπιστία! Εντολή σας δίνω να βάλετε στο πλάι τις αμφιβολίες σας και να δρέψετε όσες ευκαιρίες μπορεί να σας δώσει, και κυρίως, να στραφείτε στον ίδιο σας τον εαυτό για βοήθεια! Καλά διαβάσατε: με έμφαση στο πρώτο μισό του μήνα, απαιτείται να δώσετε βάρος σε εσάς, τα συναισθήματα σας και όχι μόνο!

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο σας δίνουν μια διαταγή: απολαύστε, απολαύστε, απολαύστε! Δεσμευμένα μου Καρκινάκια, μην παραμελείτε τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Κυνηγήστε την ευμάρεια σας και την ευτυχία σας, αλλάξτε ότι δεν σας ευχαριστεί στην εμφάνιση σας, μεταδώστε αυτό που αισθάνεστε στο σύντροφό σας (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εκφράσετε τα παράπονά σας) και σπάστε όποια αλυσίδα σας κρατάει σε καταστάσεις φορτικές ή βαρετές.

Οι singles, σκορπίστε απλόχερα τη γοητεία σας, μιας κι αυτή τη διαθέτετε σε μεγάλο βαθμό αυτήν την εποχή. Δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες γνωριμίες κάτω από όμορφες συνθήκες. Πολύ φλερτ, αλλά και πολύ σεξ προβλέπεται, μιας και ο αφόρητα sexy Άρης στον Σκορπιό, θα σας ευνοήσει και μάλιστα πολύ! Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω και το παρασύνθημα, ήδη θα έπρεπε να χαμογελάτε και να ακονίζετε τα νυχάκια σας, ευτυχισμένοι/ες που η καρδιά του καλοκαιριού, χτυπάει χαρούμενα για εσάς! Στην ίδια λογική κινούνται και οι συμβουλές για όσους/ες είστε σε σχέση (ή γάμο), απλά εσείς το φλερτ, καλύτερα να το προσέξετε, γιατί όσο κι αν σας κολακεύει, άλλο τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες!

Στο τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους/ες με αιτήματα από την πλευρά του συντρόφου σας, που έχετε αμελήσει να ικανοποιήσετε ή να εστιάσετε την προσοχή σας. Δεν υπάρχει λόγος να μου συρθείτε στα πατώματα, ούτε θα υπάρξει κάποιο είδος τιμωρίας! Απλά, θα νιώσετε την ένταση και ενδέχεται να βιώσετε μικροκαβγάδες, που όμως αν βρείτε την πραγματική τους ρίζα (αιτία), θα μπορέσετε να τους διαχειριστείτε σωστά.

Συμβουλή του μήνα: Αφεθείτε να απολαύσετε χωρίς ενοχές τα ωραία που θα σας συμβούν!

ΛΕΩΝ 

Τι μήνας κι αυτός για εσάς Λιονταράκια μου! Ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και σας βάζει σε σκέψεις, φέρνοντας από το ασυνείδητό σας, συναισθήματα που μάλλον θα προτιμούσατε να έμεναν εκεί κρυμμένα και ξεχασμένα. Δεν μασάμε όμως! Η ομάδα όχι απλά θα πάει καλά, θα σκίσει σας λέω!

Κάντε υπομονή, μέχρι τα μισά του μήνα, όπου αμφότεροι, Άρης κι Αφροδίτη, περνούν στο ζώδιο σας και τότε… ποιος είδε το λιοντάρι και δεν το φοβήθηκε! Πολλή γοητεία, όμορφες σκέψεις, λόγια και διάθεση, θα σας πλημμυρίσουν και θα σας κάνουν απίστευτα ακαταμάχητους! Είδατε που σας το είπα;

Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, κάντε τις επιλογές που θέλετε, άφοβα και με πολλή χάρη. Βλέπω ότι πολλούς από εσάς πού είστε ελεύθεροι/ες, σας κρατούν πίσω παλιοί φόβοι ή απογοητεύσεις, αλλά αν στοχεύετε να περάσετε απλά καλά, τότε μην κρατηθείτε κι αδράξτε τις όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν! Όσοι/ες πάλι είστε σε σχέση (ή γάμο), εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και καλλωπιστείτε μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο! Αφήσαμε πίσω και τον ανάδρομο Άρη, επομένως, τώρα είναι η ώρα να κάνετε όποια αλλαγή τραβάει η ψυχή σας, για να γίνετε ακόμα πιο ποθητοί/ες!

Ίσως σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για ξαφνικές αποδράσεις μικρές ή μεγάλες, τις οποίες και φυσικά θα αρπάξετε. Ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να συναντήσετε τον επόμενο σύντροφο σας και κάτω από ποιες συνθήκες! Όσο περνάει ο καιρός, ωριμάζει βέβαια μέσα σας η ιδέα του πως θέλετε να είναι ο/η σύντροφος που θα είναι στο πλευρό σας και μάλλον εκπτώσεις, δε σας βλέπω να κάνετε… Συγχαρητήρια!

Στο τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ίσως σας ζητήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να πλανάρετε καλύτερα τα day-to-day καθήκοντα σας, θέτοντας τις σωστές βάσεις για μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα. Όχι ότι αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει ή να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, απλά καλό θα ήταν, να προβείτε σε κάποιες ρυθμίσεις.
Το πεδίο στο οποίο ίσως συναντήσετε κάποιες προκλήσεις, θα είναι το οικογενειακό. Γι’ αυτόν το λόγο, κρατήστε τα νεύρα σας ελεγχόμενα και αφήστε να περάσει ο μήνας πριν ανοίξετε το στόμα σας και χαλάσετε την ατμόσφαιρα για εσάς και τους άλλους.

Συμβουλή του μήνα: Μετά τις 15 του μηνός, θα νιώσετε σημαντική βελτίωση στην ψυχολογία σας, την οποία και πρέπει να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε, για τα θέματα καρδιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λέω να ξεκινήσω το μήνα με ένα προξενιό! Θα σας προξενέψω κοπελιά ή παλικάρι καλό, αν μου υποσχεθείτε ότι θα βάλετε τα δυνατά σας να περάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού ανέμελα και χωρίς νεύρα!

Νέο Φεγγάρι στις αρχές του μήνα στον Καρκίνο, νέες περιπέτειες για εσάς (αν φυσικά το επιθυμείτε και το επιδιώκετε)! Για να τις βιώσετε όμως, θα κουνήσετε κι εσείς την ουρίτσα σας και θα ξεκολλήσετε από… ότι είστε κολλημένοι/ες και θα πείτε ‘’ναι’’ σε όλες τις προτάσεις φίλων και γνωστών που θα λάβετε! Θυμάστε εκείνο το έργο με τον Jim Carrey που ήταν υποχρεωμένος να λέει σε όλα ‘’ ναι’’ κι είδε τη ζωή του να αλλάζει δραστικά; Έτσι θα κάνετε κι εσείς, με τις πλανητικές ευλογίες φυσικά! Ο Ερμής και η Αφροδίτη, συμφωνούν απόλυτα, κλείνοντας συνωμοτικά το μάτι και χαρίζοντας σας όση ευγλωττία κι όση γοητεία απαιτείται για να φέρετε εις πέρας το έργο.

Αν μάλιστα κατορθώσετε να ξορκίσετε τα νεύρα και τις κακές σκέψεις που μπορεί να σας καρφωθούν, θα περάσετε ένα πολύ όμορφο μήνα. Οι singles, μπορεί να μην είστε σε πολύ φόρμα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λογική σας για να διακρίνετε τα σημάδια που σας στέλνουν επίδοξοι σύντροφοι, αλλά ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μάλλον καθαρή θα τη βγάλετε, όμως, από σπόντα. Γι’ αυτό το λόγο, θα έρθει και μια φιλική προς τα εσάς Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω, να σας δώσει μια επιπλέον ώθηση στο φλερτ!

Όσοι/ες είστε σε σχέση, θα περάσετε μια περίοδο αμφισβήτησης του συντρόφου σας, χωρίς όμως να σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι όποιες δεύτερες σκέψεις έχετε, είναι απολύτως δικαιολογημένες. Δε θα τρέξω να σας πω ότι άδικα σας έχουν μπει διάφορες ιδέες, αλλά από την άλλη, επειδή ακριβώς η κατάσταση είναι μάλλον ομιχλώδης, κρατήστε τη σωστή απόσταση και μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις.

Προσοχή στη γλώσσα σας και στο πόσο κοφτερή μπορεί να γίνει αυτόν το μήνα, κι αυτό σας αφορά είτε είστε ελεύθεροι/ες είτε σε σχέση. Επειδή όλη η ένταση που θα νιώσετε να κατεβαίνει από τη σκέψη στο στόμα, θα περάσει (ναι, θα περάσει!), να έχετε το νου σας και να μην πείτε πράγματα που δε θα μπορείτε να μαζέψετε κατόπιν.

Τέλος, από τα μέσα του μήνα και μετά, θα αισθανθείτε μια ευχάριστη ευφορία, κι ίσως συναντήσετε και πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό!

Συμβουλή του μήνα: Θέστε τις βάσεις για μια πιο άνετη συνέχεια στο καλοκαίρι σας, προσπερνώντας τα προσωρινά εμπόδια που θα παρουσιαστούν, χρησιμοποιώντας περισσότερη διπλωματία και λιγότερη αντιπαράθεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα ξεκινήσουμε το μήνα με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, και πριν προλάβετε να αναφωνήσετε ‘’Ωχ!’’, να σας θυμίσω ότι η θέση της Σελήνης είναι μια χαρά, απλά εσείς κουβαλάτε κούραση κι αντιδράτε έτσι. Αντιθέτως, θα σας έλεγα ότι είναι περίφημη ευκαιρία για να θέσετε πολύ δύσκολους κι υψηλούς στόχους, που ακόμα κι αν δε τους πετύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε βάλει τουλάχιστον τα θεμέλια για να δρέψετε τους καρπούς.

Και μιας και ξεκίνησε η κουβέντα για στόχους, ας μιλήσουμε και λίγο για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υλοποίηση τους. Διότι αν μιλάμε για κατέχοντες οποιασδήποτε μορφής εξουσίας (π.χ. προϊστάμενος), καλό θα ήταν να αποφύγετε όποια σύγκρουση, ή αντίθετα, να διώξετε όποιες σκέψεις… ρομαντικού περιεχομένου έχετε για εκείνους. Όχι, φτύστο, δεν κάνει καλό!

Ερμής και Αφροδίτη στο πρώτο μισό του μήνα, δεν φαίνονται να κάνουν τις χάρες, ούτε στους single αλλά ούτε και στους δεσμευμένους Ζυγούς. Όπως είπαμε και πριν, αν νιώσετε πίεση από πλευράς ανθρώπων που μπορεί να έχουν μεγαλύτερο λόγο από το δικό σας, μη σκιαχτείτε και μην ενδώσετε σε πιέσεις. Με βεβαιότητα, όταν αμφότεροι οι πλανήτες, περάσουν από τα μέσα του μήνα, στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, θα ανακουφιστείτε και θα νιώσετε τη διάθεση σας, να ανεβαίνει και τα προβλήματα, να χάνονται από τα μάτια σας!

Να λοιπόν, ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να ρίξετε τις άμυνες και να απολαύσετε επιτέλους το καλοκαιράκι, τα φλερτάκια του και τις μικρές χαρές του. Νέες γνωριμίες (και νέοι έρωτες) μπορεί να προκύψουν, αν ασχοληθείτε με τις παρέες σας, τους φίλους σας, κάθε είδους κλαμπ, κάθε είδους σύλλογο. Ποτέ δεν ξέρετε, αν ο επόμενος έρωτας, είναι τυχερό να είναι κάποιος συνταξιδιώτης ή απλά, κάποιος που θα σας συστήσει ένας καλός φίλος!

Όσοι/ες είστε σε σχέση (ή γάμο), μπορεί να νιώσετε μια ένταση στη σχέση σας, (και ναι, την αισθάνεστε καιρό τώρα, είναι αλήθεια), αλλά δε θα πάψω, κάθε φορά, να σας επισημαίνω ότι αυτή η ένταση δεν μπορεί να σας βλάψει, αν εσείς δεν ενδώσετε σε αυτήν.

Εναλλακτικά, αφεθείτε στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στο τέλος του μήνα, να στρώσει εκείνη τα πράγματα για εσάς, αλλά να γνωρίζετε ότι θα λειτουργήσει με τρόπο, μάλλον απότομο για εσάς κι επιτακτικό. Επομένως, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες για να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην σχέση σας.

Ο Άρης στο Σκορπιό, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θέληση να δημιουργήσετε δικά σας πράγματα. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας, αλλά πράξτε με σύνεση! Οι singles, θα νιώσετε πιο έτοιμοι/ες να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ όσοι/ες είστε σε σχέση, θα μπείτε στη λογική, να ισιώσετε όσα σας απασχολούν. Σωστή κίνηση!

Συμβουλή του μήνα: Πάρτε τον Ιούλιο ήρεμα, κι όχι από τα μούτρα! Έρχονται καλύτερες εποχές για εσάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου ταλαιπωρημένοι, ο μήνας ξεκινάει όμορφα, γεμάτος καλούς οιωνούς! Νέα Σελήνη στον αγαπημένο σας Καρκίνο, να σας ηρεμεί, να σας γλυκαίνει και να σας αναστατώνει, με τρόπο όμως τόσο όμορφο, που μάλλον δε θα σας ακούσω να παραπονιέστε! Αφήστε που μια καλή έκπληξη μπορεί να σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε, κι ίσως από κάπου… πολύ μακριά.

Κρατήστε μάτια κι αυτιά ανοιχτά κι ελπίζω το καλύτερο, στην αγκαλιά σας να προσγειωθεί!

Την ίδια εποχή και μέχρι τα μέσα του μήνα, Ερμής κι Αφροδίτη, στο ίδιο ζώδιο, θα αμβλύνουν τη γοητεία και το sex appeal σας, γι’ αυτό και προσέχετε που σκορπάτε τη χάρη και ποια θύματα θα χρειαστεί να παρηγορήσετε! Αυτό ήταν φυσικά, σπόντα για τους single Σκορπιούς, μιας και οι δεσμευμένοι/ες δε φαντάζομαι να έχετε τέτοιους καημούς. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να πληγώσετε τη σχέση σας, δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που φέρεστε, ώστε να μην ελκύσετε… μπελάδες.

Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα κι έπειτα, προσέξτε πρόσωπα που έχουν θέση ισχύος στη ζωή σας (είτε είναι άνθρωπος στο χώρο της εργασίας, είτε απλά ένας αστυνομικός), κι αποφύγετε οποιοδήποτε λεκτικό διαπληκτισμό μαζί τους. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να βρεθείτε ακούσια, σε καταστάσεις που θα είναι αγχώδεις και ανούσιες και τότε, αποχαιρετήστε τη λίμπιντο σας!

Δώστε αρκετή προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να σας έλκουν, αλλά δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις. Καλό θα ήταν, πριν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε σχέση ή να σταθεροποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να γνωρίσει περισσότερα πράγματα για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, κρατήστε και τα τεντωμένα σας νεύρα, όλο το μήνα, υπό έλεγχο (λέμε τώρα και κανένα αστείο να περνάει η ώρα!). Μια καλή λύση είναι, όλον αυτό τον ηλεκτρισμό που θα νιώθετε, να τον μετατρέψετε σε σεξουαλική ενέργεια, μπας κι αποφορτιστείτε έτσι με τρόπο πιο ήπιο, και πιο απολαυστικό. Αντί λοιπόν, να ακονίσετε τα νύχια σας και να ψάξετε θύμα για καυγά, γυρέψτε καλύτερα παρτενέρ και καλή σας διασκέδαση. Αυτό ισχύει για όλους τους Σκορπιούς και τις Σκορπίνες, ανεξαρτήτως δεσμεύσεως!

Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στον φιλικό σας Αιγόκερω, θα έρθει να βάλει μια τάξη στο μυαλό, τις σκέψεις σας δηλαδή. Ίσως να νιώσετε λίγο τα κέφια σας να πέφτουν, αλλά αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Απλά, μην αρχίστε να σοβαρεύετε και πολύ, αφεθείτε και λίγο στη διάθεση του καλοκαιριού και περάστε την Πανσέληνο, όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Συμβουλή του μήνα: Κρατήστε τη ψυχραιμία σας, και μην αφήσετε το θυμό σας να σας βάλει σε μπελάδες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μια θέση σούπερ, που της ταιριάζει πολύ και σε εσάς κακό δεν κάνει. Πολύ καλή εποχή για να ανασυγκροτηθείτε, να πετάξετε από πάνω σας τη σκόνη, για να συνεχίσετε με γοητεία το καλοκαίρι σας.

Οπλιστείτε με τόλμη λοιπόν, κι όλα θα κυλήσουν όμορφα!

Μέχρι και τα μέσα του μήνα, Ερμής κι Αφροδίτη, σας δίνουν την ευκαιρία να εκτονώσετε τη σεξουαλικότητά σας, γι’ αυτό, όσοι/ες είστε singles, μάλλον θα έχετε ήδη ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο καθώς θα διαβάζετε αυτές τις σειρές. Μην απορήσετε αν αυτό, το “διαβάσει” και το αντίθετο φύλο και δεχτείτε προτάσεις… διόλου ηθικές! Καθόλου άσχημα νέα, αν μάλιστα χρησιμοποιήσετε αρκετή σύνεση στις επιλογές σας, θα ανταμειφθείτε.

Όσοι/ες είστε σε σχέση (ή γάμο), από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά, θα επωφεληθείτε με το πέρασμα Ερμή και Αφροδίτης στον φιλικό σας Λέοντα, νιώθοντας επιτέλους μια μεγάλη ανακούφιση κι ένα βάρος να γλιστράει από επάνω σας. Θα είναι σαν να φεύγει ένα φορτίο που, καιρό τώρα, θέλατε να αποτινάξετε αλλά δεν γνωρίζατε πως. Τα καλά νέα είναι αυτά. Τα άσχημα είναι ότι η ανακούφιση αυτή θα είναι ένα διάλειμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα πράγματα θα ξαναγίνουν απαραίτητα άσχημα.

Εάν νιώθετε ότι έχετε αμελήσει τον εαυτό σας, ή έχετε τρέξει έναν ατελείωτο Μαραθώνιο μέσα στο χειμώνα με την καθημερινότητα να σας τρώει το μεδούλι, τώρα είναι μια καλή στιγμή (από τα μέσα του μήνα και μετά) να φροντίσετε εσείς για εσάς. Κάθε είδους καλλωπισμός ή χαλάρωση που αφορά ενασχόληση με τις τέχνες, θα σας πάει καλά. Ακόμα πιο καλά θα σας έρθει, αν τραβήξετε λίγο ακόμα το όλο θέμα στα άκρα και … κακομάθετε τον εαυτό σας, έστω και για μία φορά.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω να θυμόσαστε ότι μπορεί να σας κάνει λίγο πιο συνειδητούς/ές ως προς τα οικονομικά σας ή ό,τι έχετε δημιουργήσει με δικό σας κόπο και ιδρώτα. Μάλλον θα περάσετε μια φάση φόβου περισσότερο, παρά θα κινδυνεύσετε. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι/ες να έχετε το νου σας στα οικονομικά του συντρόφου σας, μήπως χρειαστεί να επέμβετε και να του τραβήξετε λίγο τα λουριά.

Συμβουλή του μήνα: Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιο ταξίδι, μη διστάσετε καθόλου. Είτε θα ανανεώσει τη σχέση σας, είτε θα συναντήσετε κάποιον που μπορεί να γίνει η επόμενη κατάκτησή σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη καρδιά του καλοκαιριού είμαστε Αιγοκεράκια μου, και θέλετε δε θέλετε, θα κάνετε τον μήνα να έρθει στα μέτρα σας! Το Νέο Φεγγάρι στον Καρκίνο (ναι, ξέρω, δεν τον πολυσυμπαθείτε!), είτε με πιστεύετε είτε όχι, δε θα σας δαγκώσει καθόλου! Κι όμως ο Καρκίνος του πάει πολύ του Φεγγαριού και σε εσάς χαρίζει εύνοια και τύχη στον έρωτα. Μια χαρά, έτσι;

Η Αφροδίτη και ο Ερμής, σας κοιτούν κατάματα, από απέναντι (ναι, πάλι στον γλυκό Καρκίνο) μέχρι τα μέσα του μήνα, και σας κλείνουν το μάτι με νόημα. Αρπάζετε την ευκαιρία μόλις τη βρείτε μπροστά σας. Με τη μία! Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ και να μην χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση! Εάν ψάχνετε για σχέση, ίσως να μην βρείτε απαραίτητα το σωστό άτομο, μα μπορείτε να βρείτε κάποιον γοητευτικό κύριο/α και να περάσετε πολύ όμορφα!

Όσοι/ες έχετε ήδη σχέση, μπορείτε για το ίδιο χρονικό διάστημα, να απολαύστε πολύ γλυκές στιγμές με τον/την σύντροφό σας, που μπορεί να έχει κέφια να σας πει και πράγματα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για το άτομό του ή να τα ανακαλύψετε και μόνοι σας. Είναι περίοδος έντονου ρομαντισμού, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο καλό είναι να χαλαρώσετε και να μετατραπείτε, όσο το δυνατόν, σε «τρυφερές και παιχνιδιάρες γάτες».

Αν αγαπάτε να τριγυρνάτε με τις παρέες σας, τώρα είναι μια σχετικά καλή εποχή για ν’ αποκτήσετε το ρόλο του κυνηγού. Έχετε καλές πιθανότητες να ξεπεράσετε τις αρχικές σας επιφυλάξεις και να διευρύνετε, έστω τον κύκλο σας. Αναμφισβήτητα, βοηθάει ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, επομένως, οι κατακτήσεις σας μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ πιο εύκολα!

Από το δεύτερο μισό του μήνα και μέχρι το τέλος του, θα νιώθετε ανεβασμένη τη λίμπιντό σας και πολύ χαίρομαι για εσάς. Ακόμα πιο πολύ θα χαιρόμουν, αν βάζατε και τις σκέψεις ή τα σχέδια σας σε μια τάξη κι οργανώνατε κάποιο μακρινό ταξίδι. Μην το γελάτε καθόλου, θα σας ερχόταν κουτί.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να θέλετε να ορίσετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο, τους δικούς σας όρους, αλλά μην το τηρήσετε με την αυστηρή έννοια του όρου. Θα χαλάσετε τη διάθεσή σας κι εκείνη των ανθρώπων γύρω σας.

Συμβουλή του μήνα: Αφήστε το καλοκαίρι να κάνει το θαύμα του και, επιτέλους, ξεχάστε ότι πρέπει όλα να βγάζουν κάποιο νόημα. Κάντε τη ζωή σας πιο απλή, πιο εύκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι, αλλά το μυαλό σας εσάς, δεν λέει να ξεκολλήσει από τη δουλειά ή τα καθήκοντα της καθημερινότητας. Τι πράγμα κι αυτό! Και δεν το λέω μόνο εγώ, το μαρτυρά κι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που ενώ σας δίνει (και σε όλους μας φυσικά) την ευκαιρία, να βάλετε τις βάσεις για καινούργια πράγματα στη ζωή σας, εσείς μάλλον σφυρίζετε αδιάφορα και κάνετε αυτό που ούτως ή άλλως έχετε βάλει κατά νου ή έχετε προγραμματίσει.

Ερμής κι Αφροδίτη, σας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι και σας καλούν να σκαλίσετε ό,τι βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας, γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται και κάποιο… διαμαντάκι. Αφήστε μάλιστα τον Ιούλιο να κυλήσει και λιγάκι, και, από το δεύτερο μισό του, στην ποδιά σας μπορεί να μην σφάζονται, αλλά η τύχη σας φουντώνει! Ελεύθεροι/ες και δεσμευμένοι/ες θα δείτε επιτέλους να έρχονται οι καλύτερες μέρες, που πολλοί σας υπόσχονται! Λέοντας αγαπημένος θα κυβερνά τους εν λόγω πλανήτες εκείνην την περίοδο, κι αυτό για εσάς είναι θετικότατο.

Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη κι αν το επιθυμείτε, μπορείτε να περάσετε σούπερ, να κάνετε νέες γνωριμίες, να αφεθείτε σε πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε κι εμπιστεύεστε, με λόγια απλά, τα πάντα όλα, μπορούν να συμβούν. Το μόνο που μένει, είναι να το πάρετε απόφαση εσείς, και να κάνετε μια-δυο κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Λίγη προσοχή όμως χρειάζεται σε φόβους κι αισθήματα ζήλιας που μπορεί να νιώσετε, κι αυτό ισχύει για όλον το μήνα. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτόν τον σκόπελο, θα δείτε ότι θα σας έρχονται ιδέες στα ξαφνικά, αλλά θα είναι γεμάτες έμπνευση. Μιας κι ο Άρης στον Σκορπιό, μάλλον σας σπάει τα νεύρα, προσέξτε την εικόνα και τα vibes που θα στέλνετε προς τους άλλους. Μην αφήσετε τα λόγια να φύγουν από το στόμα σας χωρίς σκέψη και κρατηθείτε, αν νιώσετε ότι φουντώνετε από θυμό.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μάλλον δε θα σας γεμίσει χαρά, αλλά κι αυτή ξεπερνιέται άνετα. Μην αφήσετε απλά τις απαιτήσεις τρίτων να γίνουν στενοχώρια δική σας. Με ηρεμία, προσεγγίστε το/την σύντροφο σας (αν σας πιέζει σε διάφορα θέματα) κι εξηγήστε του πως πρέπει να κάνει δυο βήματα πίσω στις απαιτήσεις που προβάλλει.

Συμβουλή του μήνα: Έχετε πολλές ενδείξεις που σας λένε ότι ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας μήνας καλός για εσάς. Μην επιτρέψετε σε μύχιες σκέψεις να σας τραβήξουν προς τα κάτω, θα χάσετε απλά το κέφι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κιχ δε θέλω να ακούσω για τον Ιούλιο, ή αλλιώς, κανένα παράπονο! Κάνει αρχή ο μήνας με μια Νέα Σελήνη στον υπέροχο Καρκίνο, κι εσείς μόνο παλαμάκια θα έπρεπε να χτυπάτε. Διάθεση για φλερτ θα έχετε άφθονη, λίμπιντο στα ύψη και μια γοητεία, ακαταμάχητη. Ωραία δε σας τα λέω; Κι ωραία θα είναι. Καλοκαίρι είναι άλλωστε!

“Έυχαριστώ” να πείτε στον Ερμή και στην Αφροδίτη στον Καρκίνο, που για τουλάχιστον τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του μήνα, θα σας ευνοούν σκανδαλωδώς, λούζοντάς σας με τα δώρα τους. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, θα νιώσετε σαφώς πιο ανάλαφροι/ες κι αισιόδοξοι/ες. Αυτή η καλή διάθεση θα σας σερβίρει καλά, μιας και θα γίνετε πόλος έλξης κι ενδιαφέροντος. Όσα single Ψαράκια πιάσετε το νόημα, θα βρείτε τρόπο να περάσετε μούρλια! Βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε το ενδιαφέρον σας σωστά (τονίζω τη λέξη ‘’σωστά’’) στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προχωρήστε ανάλογα με τις αντιδράσεις που θα εκμαιεύσετε. Μην κρατήσετε για εσάς συναισθήματα που μπορεί να νιώθετε, μοιραστείτε τα και κάντε ένα γερό άνοιγμα, χωρίς φόβο.

Όσοι/ες είστε σε σχέση, σπάστε τη ρουτίνα σας και πάρτε πρωτοβουλίες για να κάνετε τα πράγματα πιο πιπεράτα. Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με νέες ιδέες, πράγματα και καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε στα άκρα της ζώνης άνεσης, είτε της δικής σας, είτε του συντρόφου σας. Εάν έχετε στο μυαλό σας κάποιες ιδέες για το πώς θα θέλατε να είναι η σχέση σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια νύξη, αλλά μην πιέσετε τις καταστάσεις. Ρίξτε τη σπόντα και περιμένετε να ψαρέψετε αντιδράσεις.

Το δεύτερο μισό του μήνα, σας κάνει τη διάθεση πιο παιχνιδιάρικη μεν, αλλά δε βλέπω να βρίσκετε ευκαιρία να την εκφράσετε και να δρέψετε καρπούς, αν πρώτα δεν ξεπεράσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητα ή το χώρο της εργασίας σας. Ούτε κι εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα ή τραγικά, απλά μην βάλετε εσείς οι ίδιοι/ες τρικλοποδιά στον εαυτό σας.

Η Πανσέληνος προς τα τέλη του μήνα στον Αιγόκερω, βάζει ένα περίεργο και αθέμιτο φρένο στις εξόδους σας και κάνει τη διάθεση σας πιο σοβαρή, αλλά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μα γιατί τέτοια αντιμετώπιση; Φεγγάρι είναι και τους κύκλους του θα κάνει. Εσείς πρέπει να είστε που θα ορίζετε κατά πόσο και πως θα το αφήσετε να σας επηρεάσει! Χαμόγελο στα χείλη και καλή καρδιά, κι ο μήνας είναι δικός σας για να τον απολαύσετε!

Συμβουλή του μήνα: Βάρη που σας χαλούν τη ψυχολογία, θα πρέπει να τα βάλετε στην άκρη (έστω και προσωρινά) και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία, να αποφορτιστεί, ώστε να μαζέψει δυνάμεις για τον χειμώνα.

 

Πηγή: astrology.gr