ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – Ρεπόρτερ του Alpha ξεφτιλίζει ιδιοκτήτη καντίνας στην Ακρόπολη μπροστά στους τουρίστες για τις ακριβές τιμές (Video)

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – Ρεπόρτερ του Alpha

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – Ρεπόρτερ του Alpha ξεφτιλίζει ιδιοκτήτη καντίνας στην Ακρόπολη μπροστά στους τουρίστες για τις ακριβές τιμές (Video)

Η πιο μάχιμη ρεπόρτερ που παίζει σε ελληνικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων ξαναχτυπάει. Θυμόμαστε τη Ρένα Κουβελιώτη από ένα παλαιότερο ρεπορτάζ της στο οποίο είχε μανουριαστεί με απατεώνες “διακινητές” προσφύγων στον Πειραιά.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – Ρεπόρτερ του Alpha

Αυτή τη φορά πηγαίνει στην Ακρόπολη για να βρει το δίκιο των διψασμένων τουριστών. Η Ρένα η Κουβελιώτη λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι στην καντίνα της Ακρόπολης πωλούνται μόνο γρανίτες και λεμονάδες και όχι εμφιαλωμένα νερά (προφανώς για να αποφύγουν το προϊόν που έχει συγκεκριμένη διατίμηση στα 0,50 λεπτά). Η ρεπόρτερ αρχίζει να ρωτά τους τουρίστες εάν τους φαίνεται ακριβή η γρανίτα και πώς τους φαίνεται που δεν πωλείται νερό.

Ο μαγαζάτορας τα παίρνει, η ρεπόρτερ τα παίρνει περισσότερο και το ρεπορτάζ καταλήγει στην πιο αριστουργηματική σκηνή που έχει παιχτεί ποτέ σε δελτίο ειδήσεων:

 

Πηγή: sugklonistiko.gr