Απίστευτη απάτη μέσω Facebook στην Ελλάδα: Πρόσεχε μην την πατήσεις!

Απίστευτη απάτη μέσω Facebook

Απίστευτη απάτη μέσω Facebook στην Ελλάδα: Πρόσεχε μην την πατήσεις! – Απατεώνες έφτιαξαν σελίδα στο facebook που ζητούσε like και έταζε ψεύτικα δώρα σε υποτιθέμενη κλήρωση σε ημερομηνία που δεν υφίσταται

Επιτήδειοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, καλώντας τους χρήστες να κάνουν like για να πάρουν μέρος σε κλήρωση και τρεις… τυχεροί να κερδίσουν μια Mercedes-Benz E63 AMG. Η κλήρωση θα γινόταν στις… 31 Ιουνίου!

Τουλάχιστον 58,827 χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα και έκαναν like στη σελίδαMercedes-Benz AMG, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση. Λίγοι ήταν εκείνοι που πρόσεξαν ότι η κλήρωση θα γινόταν στις 31 Ιουνίου, μέρα που δεν… υπάρχει, αφού ο μήνας έχει 30 μέρες και όχι 31!

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016
Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:
Κάντε “Μου αρέσει!” στην Σελίδα θαυμαστών μας
Κάντε “Μου αρέσει!” σε αυτή τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
“Κοινοποιήστε” αυτήν τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
Σχολιάστε: “Μαύρο” ή “Ασπρο”
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://amgdealer.com» έγραφε το κείμενο που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα και συνοδευόταν από τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που θα δινόταν… δώρο στους συμμετέχοντες!

 

Πηγή: athensmagazine.gr