Στην κυριακάτικη αγορά Πειραιά ο Γ. Μώραλης

Μώραλης

Στην κυριακάτικη αγορά Πειραιά ο Γ. Μώραλης – Στην παραδοσιακή αγορά της πόλης περιηγήθηκε ο δήμαρχος Μώραλης με σκοπό να ακούσει τα προβλήματα και τα αιτήματα των Πειραιωτών.

Για την αναβάθμιση της κυριακάτικης αγοράς στον Πειραιά, κρατώντας όμως τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, έκανε λόγο το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αυτή, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο δήμαρχος της πόλης περιηγήθηκε στην παραδοσιακή αγορά της πόλης με την οικογένειά του συζήτησε με τους εμπόρους για τα αιτήματά τους και συνομίλησε με πολίτες.

Παράλληλα η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, η οποία βρίσκεται κάθε Κυριακή στην Αγορά και παρεμβαίνει ελέγχοντας το παρεμπόριο, κατέγραψε και βεβαίωσε παραβάσεις.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Επισκέφθηκα την Κυριακάτικη Αγορά της πόλης μας, προκειμένου να διαπιστώσω την σωστή λειτουργία της. Η Δημοτική Αστυνομία, παρά το ελάχιστο δυναμικό που διαθέτει, καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να ελέγξει το παρεμπόριο, το οποίο εξαπλώνεται στους γύρω δρόμους.

»Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το Κυριακάτικο παζάρι, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και την πόλη του Πειραιά. Στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί η Αγορά, διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της».

 

Πηγή: efsyn.gr