Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κερατσίνι

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κερατσίνι – Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Κερατσίνι με αφορμή τα εγκαίνια της νέας τοπικής οργάνωσης.

Στο Κερατσίνι βρέθηκε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Εκεί τον περίμενα πολλοί ψηφοφόροι και φίλοι του κόμματος οι οποίοι από νωρις είχαν σπεύσει στα νέα γραφεία στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κομοτηνής προκειμένου να υποδεχθούν αλλά και μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τα τοπικά προβλήματα αλλά και γενικότερα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως τονίσαμε και σε χθεσινό άρθρο η επίσκεψη αυτή του κ. Μητσοτάκη έγινε στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του κόμματος στην περιφέρειας της Β΄Πειραιά η οποία πάντα αποτελούσε την “αχίλλειο πτέρνα” του κόμματος.

Οι υποστηρικτές του κόμματος που έδωσαν το παρών στα χθεσινά εγκαίνια άκουσαν τον αρχηγό της ΝΔ να εκφράζει για ακόμη μία φορά το αίτημα της Συγγρού για εκλογές στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τα χθεσινά εγκαίνια:

1_1 Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη