Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. στον πόλεμο των ναρκωτικών

ναρκωτικά

Μετά από ανθρωποκυνηγητό οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. συνελαβαν 2 διακινητές μεγάλης ποσότητας χασίς.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. σημείωσαν άλλη μία τεράστια επιτυχία στο πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Σήμερα τα ξημερώματα κατόπιν πληροφορίας εντόπισαν 2 αυτοκίνητα με διακινητές ναρκωτικών.

Όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνανε “σήμα” να σταματήσουν τα δύο οχήματα τότε αυτά ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν την  σύλληψη τους. Το ένα αυτοκίνητο χρώματος μαύρου κατάφερε να διαφύγει ενώ το δεύτερο ακινητοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, περίπου 10 κιλά αλλά και μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και ένα μαχαίρι. Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός 28 χρονών από την Πάτρα με καταδίκες για ναρκωτικά στο παρελθόν  και ένας αλλοδαπός από την Αλβανία.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν περαιτέρω έρευνα έτσι ώστε να εντοπίσουν τους επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου. Ήδη κάνουν χρήση οπτικού υλικού από παρακείμενες κάμερες έτσι ώστε να εντοπιστούν άμεσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας από ανώτερους αστυνομικούς είναι πολύ κοντά στην σύλληψη του οδηγού αλλά και του συνοδηγού του μαύρου οχήματος που διέφυγε.