Ίδρυσε κόμμα ο Φαήλος, Κούλη κρύψου….

Φαήλος

Ο Μέγας Φαήλος Κρανιδιώτης κάνει το δικό του κόμμα, Κούλη στην πάντα περνάνε τα κομάντα.

Ο πρώην καταδρομέας, ο δικηγόρος, ο πολιτικός Φαήλος Κρανιδιώτης ίδρυσε το δικό του κόμμα την Νέα Δεξιά. Πανικός στην Συγγρού αφού ο Κούλης φοβάται μην μαζέψει όλους τους πρώην καταδρομείς φίλους του και πέσουν καταδρομικά τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάστατος και ο Παναγιώτης Μαυρίκος αφού φοβάται απώλειες ψηφοφόρων του. Το κόμμα του Φαήλου λέγεται Νέα Δεξιά ενώ του Μαυρίκου δεξιά. Κάπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα αφού ο μεγαλοεκδότης φοβάται μην μπερδευτούν οι ψηφοφόροι του.

Ο  Καμμένος από την πλευρά του δεν φοβάται την Νέα Δεξιά και ήδη καταστρώνει σχέδια επί χάρτου φορώντας την παραλλαγή του πως θα αντιμετωπίσει τον Κρανιδιώτη και το κόμμα του.

Από την άλλη ο Θανάσης Χειμωνάς έμαθε την είδηση και ότι στην ανακοίνωση της η Νέα Δεξιά τονίζει ότι: “Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι δειλή και κακέκτυπο σοσιαλδημοκρατίας” και του έρχεται στο μυαλό του το χρόνιος προβληματισμός του, πως δεν θα στουμπώσει η Πηγάδα…..

Εμείς όλοι οι υπόλοιποι μένουμε με το χρόνιο προβληματισμό μας, τι άλλο θα δούμε και πότε θα το πατήσει το κουμπί ο Κιμ…….