Η Γεννιά ακόμη και τις Άγιες μέρες τρέχει για τα προβλήματα των νησιών

Γεννιά

Χωρίς σταματημό τρέχει η Γεωργία Γεννιά για να λύσει τα προβλήματα του Πειραιά και των νησιών.

Δεν σταματάει το τρέξιμο για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων η Γεωργία Γεννιά. Τις Άγιες μέρες του Πάσχα και ενώ σύσσωμο το βουλευτικό σώμα επέλεξε την χαλάρωση και τις διακοπές η βουλευτής Α’ Πειραιά Γεωργία Γεννιά προτίμησε να συναντηθεί με τοπικούς φορείς των νησιών.

Την Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε στην Ύδρα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στο νησί. Ενώ το βράδυ αρέστη στην εκκλησία της Μητρόπολης του νησιού για την Αποκαθήλωση του Κυρίου.

Το Μεγάλο Σάββατο η κα. Γεννιά βρέθηκε στην Αίγινα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού, τον κ. Δημήτριο Μούρτζη με τον οποίο τους συνδέει στενή συνεργασία. Παράλληλα μίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού. Το βράδυ παρακολούθησε την Τελετή της Αναστάσεως στον Iερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Φαίνεται ότι η Γεωργία Γεννιά έχει πάρει τους δρόμους προσπαθώντας να λύσει τα τοπικά προβλήματα και να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών την ώρα που αρκετοί συνάδελφοι της κρύβονται και πετάνε την μπάλα στην εξέδρα.