Τα νέα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ολυμπιακού

Τα νέα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στο πλαίσιο της δράσης Sport+Support (του προγράμματος Εrasmus+) στην οποία μετέχει ο σύλλογος μας μαζί με 12 πολυαθλητικούς συλλόγους από όλη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε Σχολεία του Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά το 43ο Νηπιαγωγείο Πειραιά τα Εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική & Birds» και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας. Σκοπός των επισκέψεων ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μαθητών τόσο για τα αθλήματα και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των επισκέψεων έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις αξίες του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού. Το παρών έδωσαν σύσσωμα τα τμήματα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού οι υπεύθυνοι των οποίων έκαναν μια παρουσίαση-εισαγωγή του κάθε αθλήματος και ακολούθως πέρασαν στο πρακτικό κομμάτι το οποίο περιλάμβανε σταθμούς από όλα τα αθλήματα. Εκεί οι μαθητές οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αθλήματα και να απαντηθούν οι όποιες απορίες υπήρχαν. Άπαντες μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων έδωσαν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και ζήτησαν να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία και ανάλογες κινήσεις στο μέλλον.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τις διοικήσεις, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των ανωτέρω σχολείων για την άριστη συνεργασία στη διάρκεια των επισκέψεων.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας, την Πέμπτη στις 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών και θέλει την τρίτη σερί νίκη του στους τελικούς, για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το τέταρτο διαδοχικό νταμπλ. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της nova και συγκεκριμένα από το κανάλι novasports 1. O προπονητής των ερυθρόλευκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr :
«Το λιγότερο που περιμένω από τις αθλήτριες μου είναι να δείξουν το ίδιο σοβαρό πρόσωπο που είχαν και στα δυο προηγούμενα ματς, με την ίδια συγκέντρωση και πειθαρχεία έτσι ώστε να πετύχουμε την τρίτη νίκη που χρειαζόμαστε, για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.»

Στέλλα Χριστοδούλου: «Θέλουμε να σηκώσουμε το Πρωτάθλημα στην έδρα μας»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr:
«Το ότι προηγούμαστε με 2-0 στις νίκες δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, γιατί η Σαντορίνη διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές και συγκεντρωμένες στον στόχο μας, που είναι φυσικά η νίκη, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας μετά από δυο χρόνια, μιας και πέρσι τελειώσαμε τους τελικούς στην έδρα του Παναθηναϊκού και να ζήσουμε ξανά αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που είμαι σίγουρη ότι θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι μας.»