Το περίεργο πηγαδάκι Παπαγγελή- Κριτσιδήμα

κριτισιδήμα 2

Ένα πηγαδάκι με την Έλλη Παπαγγελή και τους υποψήφιους Βουλευτές -εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ, Ελένη Κριτσιδήμα (Β’ Πειραιά) και Χάρη Λαζάνη (Νομός Ιωαννίνων) μαγνήτισε πολλούς φωτογράφους και δεν έμεινε ασχολίστο χωρίς όμως να σχολιάσει κανείς την ουσία.

Δυναμική ήταν ακόμα μια φορά η παρουσία της νεολαίας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Τη νεολαία της Β’ Πειραιά εκπροσώπησε η νεαρή και δυναμική υποψήφια Βουλευτής Ελένη Κριτσιδήμα, η οποία θεωρείται χρυσή εφεδρεία από τα κομματικά στελέχη στη δύσκολη περιφέρεια και καλείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση – από τα 25 της- να συσπειρώσει γύρω της τους νέους συμπολίτες της. Φυσικά δεν έλειψαν τα πηγαδάκια στα οποία σχολιάζονταν έντονα τα σχέδια του Κυριάκου για την ΟΝΝΕΔ αλλά και ο ρόλος που θα κληθούν οι νεολαίοι ν’ αναλάβουν σε κομματικό επίπεδο.

Ένα τέτοιο πηγαδάκι ήταν και αυτό της  Έλλη Παπαγγελή με τους υποψήφιους Βουλευτές -εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ, Ελένη Κριτσιδήμα (Β’ Πειραιά) και Χάρη Λαζάνη (Νομός Ιωαννίνων) που σχολίαζαν τα όσα συνέβησαν στα δύο συνέδρια, τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και της ΟΝΝΕΔ.

Αυτό το πηγαδάκι δεν θεωρείται τυχαίο αφού η δυναμική Ελένη Κριτσιδήμα αν και νεαρή(ούτε 30 χρονών) έχει στην πλάτη της 4 εθνικές εκλογές. Από την άλλη η Έλλη Παπαγγελή δυναμική υποστηρίκτρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να δώσει έναν άλλο τόνο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

κριτισιδήμα
Η Έλλη Παπαγγελή με τους υποψήφιους Βουλευτές – εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ, Ελένη Κριτσιδήμα (Β’ Πειραιά) και Χάρη Λαζάνη (Νομός Ιωαννίνων)