Κωμικοτραγική απόφαση της γενικής γραμματείας αθλητισμού για το Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο

Κωμικοτραγική απόφαση της γενικής γραμματείας αθλητισμού για το Κύπελλο Ελλάδος

Η γενική γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι το Κύπελλο Ελλάδας θα αρχίσει ξανά, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται δίχως φιλάθλους, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με μαθητές στις εξέδρες.

Το δελτίο Τύπου

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων”.