Φάρος: Mε όλα τα γούρια με το μέρος του κόντρα στο Ψυχικό

Ψυχικό Φάρος

Ένα ένα ανακαλύπτουμε τα κρυφά μυστικά του Φάρου στην φετινή πορεία του. Με ένα από αυτά είναι έτοιμος για την νίκη απέναντι στο Ψυχικό.

Ένα κρυφό μυστικό μοιράζεται ο Χρήστος Πετροδημόπουλος του Φάρου Κερατσινίου με τον Μεξικανό επιθετικό του Ολυμπιακό Αλαν Πουλίδο.

Ο Forward του Φάρου και ο striker του Ολυμπιακού έχουν βρει το γούρι τους που δεν είναι άλλο από το κούρεμα τους. Οι δύο παίχτες πριν από κάθε εμφάνιση τους κουρεύονται στο γνωστό κομμωτήριο Black&Blond στην Νέα Σμύρνη από τον Στέφανο Κούρτζα.

Ο Φάρος έχασε στην παράταση από το Περιστέρι και οι νίκες στους επόμενους 4 αγώνες είναι μονόδρομος. Για να αλλάξει εμφάνιση αλλά και για το γούρι ο Χρήστος Πετροδημόπουλος κουρεύτηκε και είναι έτοιμος για τον Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στο Ψυχικό

Η νίκη είναι μονόδρομος  και ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το Παντελής Νικολαΐδης για να βοηθήσει την ομάδα στον πρώτο από τους 4 τελικούς που απομένουν. Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Φάρος και  όλα τα γούρια είναι πανέτοιμος απέναντι στο Ψυχικό.

Ο Πρόεδρος του Νίκος Πέτσας μας δήλωσε ότι “καλεί όλο τους φίλους του Φάρου να δώσουν το παρών στο Παντελής Νικολαΐδης και να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια της για άνοδο στην Α1”

Και Αλαν Πουλίδο πήγε να κουρευτεί για το γούρι

Ψυχικό Πουλίδο

O Aλαν Πουλίδο και αυτό με την σειρά του πήγε σήμερα στο Black&Blond για κούρεμα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πριν από κάθε μεγάλη εμφάνιση του έχει κουρευτεί και συνήθως βάζει γκολ. Φαίνεται ότι το ψαλίδι του Στέφανου Κούρτζα είναι το τυχερό εργαλείο. Το ψαλίδι του Στέφανου το έχουν εμπιστευτεί κατά καιρούς πολλοί μεγάλοι πρωταθλητές με τεράστιες επιτυχίες.