Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών στον Κορυδαλλό

Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο

Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών στον Κορυδαλλό – Στη σύλληψη ενός Έλληνα και δύο Βουλγάρων για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών προχώρησε η Αστυνομία

Ένας Έλληνας και δύο Βούλγαροι μετέφεραν 3.536 φιάλες αλκοολούχων ποτών, το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων ετικετών

Το πρωί της Τετάρτης, στον Κορυδαλλό, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια έλεγχου σε φορτηγό, που οδηγούσε ο 57χρονος Έλληνας, εντόπισαν αλκοολούχα ποτά διαφόρων σημάτων, καθώς και πλήθος αυτοκόλλητων ετικετών με σήματα διαφόρων αλκοολούχων ποτών χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά φορολογικά και τελωνειακά στοιχεία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, εντολείς της μεταφοράς ήταν οι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι συνόδευαν από απόσταση το φορτηγό και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στο φορτηγό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.536 φιάλες αλκοολούχων ποτών, το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός αυτοκόλλητων ετικετών.

Τα αλκοολούχα ποτά παραδόθηκαν στο Τελωνείο Αθηνών για τον προσδιορισμό του ύψους των προβλεπομένων φόρων, τελών και λοιπών επιβαρύνσεων, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

 

Πηγή: Πρώτοθέμα