ΣΟΚ στην Ειδομένη: Πρόσφυγες λίντσαραν παιδόφιλο που βίασε 7χρονο κοριτσάκι!

ΣΟΚ στην Ειδομένη: Πρόσφυγες λίντσαραν

ΣΟΚ στην Ειδομένη: Πρόσφυγες λίντσαραν παιδόφιλο που βίασε 7χρονο κοριτσάκι! – Πρόσφυγες λίντσαραν και διαπόμπευσαν άλλον πρόσφυγα που κατηγορείται ότι βίασε επτάχρονη στον καταυλισμό της Ειδομένης, όπως μεταδίδει η Daily Mail

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στη βρετανική εφημερίδα, φαίνεται μία ομάδα ανδρών να ξυλοκοπά και να μεταφέρει στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.

ΣΟΚ στην Ειδομένη: Πρόσφυγες λίντσαραν

 

Ο φωτογράφος  τόνισε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν το κοριτσάκι που φαίνεται στην φωτογραφία να κρατάνε δύο άντρες είναι αυτό που κακοποιήθηκε, σημειώνει όμως ότι αν το αστυνομικό τμήμα δεν ήταν κοντά, ο φερόμενος ως βιαστής πρόσφυγας θα είχε άσχημη κατάληξη.

ΣΟΚ στην Ειδομένη: Πρόσφυγες λίντσαραν

Περίπου 46.000 πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, 14.000 εξ αυτών στην Ειδομένη, μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου προς τη Βόρεια Ευρώπη.

 

Πηγή: iefimerida.gr, newpost.gr