Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια που τραυματίστηκε στο δυστύχημα της Ισπανίας

φοιτήτρια

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια που τραυματίστηκε στο δυστύχημα της Ισπανίας

Πρόκειται για 23χρονη φοιτήτρια της Aρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Φέρει σοβαρά τραύματα – Δεν αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ο οδηγός του λεωφορείου πριν από τη σύγκρουση

Μια 23χρονη φοιτήτρια από το Βόλο είναι μεταξύ των τραυματιών στο δυστύχημα που έγινε χθες το πρωί, έξω από το Φρέζιναλς στην Ισπανία και είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 13 νέοι και να τραυματιστούν άλλοι 34 επιβαίνοντες -Ευρωπαίοι φοιτητές μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής- σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο Magnesianews.gr.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα, είναι φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και βρέθηκε στην Ισπανία μέσω του προγράμματος Erasmus, ενώ στο λεωφορείο επέβαινε και άλλος ένας φοιτητής από την Ελλάδα, ο οποίος, ωστόσο, είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, η φοιτήτρια Ε.Κ. τραυματίστηκε σοβαρά και φέρεται αρχικά να μεταφέρθηκε μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, σε νοσοκομείο της περιοχής Τορτόζα, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της κοπέλας είναι καθοδόν προς τη Βαρκελώνη, ενώ η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση.

πηγή: magnesianews, dikaiologitika.gr