Σάλος από τη δήλωση Σφακιανάκη για τους «ριψάσπιδες» πρόσφυγες!

Σάλος από τη δήλωση Σφακιανάκη

Σάλος από τη δήλωση Σφακιανάκη για τους «ριψάσπιδες» πρόσφυγες! – Σύμφωνα με τον τραγουδιστή «έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με 500ευρα» – Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι «βιάζουν» την πατρίδα μας, συμπλήρωσε

Ο Νότης Σφακιανάκης, έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στους μετανάστες.

«Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου, σε άλλες χώρες του κόσμου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ».

Ο Νότης Σφακιανάκης συνέχισε λέγοντάς: «Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι ”βιάζουν” την πατρίδα μας».

«Ναι άλλα είναι πρόσφυγες», τόνισε ο δημοσιογράφος. «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια, γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτο αυτό που είδα»

«Και αυτοί που έρχονται με τα μωρά, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Αφού η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο, τι θα πει τα μώρα;», είπε ο Νότης Σφακιανάκης.

Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές και ξενοφοβικές δηλώσεις του:

https://www.youtube.com/watch?v=jDz9YotZBXI

 

Πηγή: ΠρώτοΘέμα