Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας χειροποίητο χαρταετό (βίντεο)

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας χειροποίητο χαρταετό – Βίντεο που μας δείχνει βήμα – βήμα πως να φτιάξουμε μόνοι μας τον δικό μας χαρταετό

Το πέταγμα του χαρταετού είναι μία απολαυστική εμπειρία για τα παιδιά.

Η αίσθηση ότι μπορείς να φτάσεις το χαρταετό ψηλά «τιθασεύοντας» τον άνεμο, μαζί με το αίσθημα της ελευθερίας που νιώθεις τρέχοντας με το χαρταετό, δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους.

Μπορείτε λοιπόν από σήμερα να ξεκινήσετε την κατασκευή του δικού σας χαρταετού για να μπορέσετε, καιρού επιτρέποντος, να τον πετάξετε μαζί με τα παιδιά σας την Καθαρά Δευτέρα. Θα χρειαστείτε καλάμια, κόλλες, πολύχρωμα χαρτιά και σπάγκους. Και φυσικά κέφι και φαντασία.

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας

Και επειδή είναι διαφορετικό να σας δίνει κάποιος οδηγίες κατασκευής και διαφορετικό να βλέπετε πώς μπορείτε να τον φτιάξετε, ακολουθείστε τα βήματα κατασκευής χαρταετού στο βίντεο παρακάτω.

Ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι ενός…επαγγελματία, καμία σημασία δεν έχει. Αρκεί ο χρόνος που περάσατε μαζί με το παιδί σας για να κάνει το χειροποίητο χαρταετό σας μοναδικό.

Καλό πέταγμα χαρταετού!

Δείτε το βίντεο και πειραματιστείτε:


Πηγή: mothersblog.gr