Μυρσίνη Αρναούτη: Τι φοβούνται οι γιατροί όσο περνούν οι μέρες

Μυρσίνη Αρναούτη: Τι φοβούνται οι γιατροί

Μυρσίνη Αρναούτη: Τι φοβούνται οι γιατροί όσο περνούν οι μέρες –  Οι φόβοι των γιατρών για την 30χρονη Μυρσίνη που βρίσκεται για 13η μέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι σε αυτό το κορίτσι που παλεύει για την ζωή του. Κάθε μερά. Κόντρα σε όλους. η μάχη που δίνει κάθε μέρα για τη ζωή της είναι αν μη τι άλλο συγκινητική και όλοι ελπίζουμε να έχει καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γερή και δυνατή.

Η κατάσταση της Μυρσίνης είναι πολύ κρίσιμη. Υποστηρίζεται μηχανικά και οι γιατροί έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον οργανισμό της σταθερό, μετά τα χειρουργεία. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα και ο φόβος των γιατρών είναι τα μικρόβια. Οι λοιμώξεις. Οι «γνωρίζοντες» κάνουν λόγο για εντατική που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς διάφορα προβλήματα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να μετακινηθεί σε άλλη εντατική μονάδα, άλλου νοσοκομείου, ωστόσο κανείς δεν παίρνει την ευθύνη γι΄αυτό.

Στην εντατική μπαίνει μόνο η μητέρα της η οποία κάθε φορά περνάει όλη την διαδικασία «καθαρισμού» με ειδικές ποδιές και αποστειρωμένα γάντια και παπούτσια μιας χρήσης.

Οι οποίες προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν τον πνεύμονά της… μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν επιτυχία.

Ευχόμαστε όσο περνάει ο καιρός να δυναμώσει κι άλλο και να τα καταφέρει…

 

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr