Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες

Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις

Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες – Διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του γυναικείου χαρακτήρα

Οι κυρίες που ακολουθούν είναι όμορφες και διάσημες και βρίσκονται εδώ για να καταρρίψουν τα βαρετά κλισέ για το φύλο τους. Γιατί ακόμα κι αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για τις γυναίκες, υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που θα ακούσεις και θα μάθεις μόνο από τις ίδιες. Κι ευτυχώς, οι είναι λόγω είναι πολύ κατατοπιστικές…

10. Alyssa Milano

alyssa-milano_af5n

«Και σε μας αρέσουν οι τσόντες. Απλώς σιχαινόμαστε το ότι εσείς προσπαθείτε να το κρύψετε»

9. Leslie Mann

leslie-mann_ce7p

«Μπορούμε να μαντέψουμε πόσο καλοί θα είστε στο κρεβάτι από τον τρόπο που θα χορέψετε μαζί μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρίβετε το μόριό σας στα οπίσθιά μας. Προτιμάμε να μας επιδείξετε την εξυπνάδα σας, την αίσθηση του ρυθμού σας, το κέφι σας».

8. Maria Bello

maria-bello_5g2m

«Κι εμείς φοβόμαστε τη δέσμευση. Μπορεί να νομίζετε ότι περνάμε την ώρα μας οργανώνοντας σχέδια για το πώς θα σας πείσουμε να μας παντρευτείτε, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλές από μας είμαστε αρκετά ευτυχισμένες με την ανεξαρτησία και την αυτονομία μας. Και πέρα απ’ αυτό, δεν έχουμε καμία πρεμούρα να παλέψουμε την αδυναμία μας στα νεαρά αγόρια που μοιάζουν με τα μοντέλα του Calvin Klein».

7. Padma Lakshmi

padma-lakshmi_1sqe

«Και οι γυναίκες πιάνουμε τον καβάλο μας. Είμαστε όμως διακριτικές και το κάνουμε όταν είμαστε μόνες».

6. Courtney Cox

courteney-cox_fgxc

«Προσέχουμε τα χέρια σας πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε. Είναι άσχημο να μην έχετε αντρικά χέρια, αλλά είναι πολύ χειρότερο να είναι τα νύχια σας μεγαλύτερα από τα δικά μας».

5. Christina Applegate

christina-applegate_uk3w

«Μετά το ραντεβού, πάρτε τηλέφωνο την επόμενη μέρα. Αυτές οι ανοησίες για το διάστημα των τριών ημερών δεν ισχύουν. Μεγαλώνουμε και δεν έχουμε χρόνο για πέταμα. Αφήστε μας να περιμένουμε και θα χάσουμε κάθε ενδιαφέρον για εσάς. Ξέρω τι σας λέω».

4. Carmen Electra

1410450801299_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by

«Όταν λέμε “δε μου αρέσουν τα παιχνίδια”, είναι επειδή έχουμε αποκτήσει εμπειρίες από όλα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε».

3. Jennifer Love-Hewitt

jennifer-love-hewitt_2xsh

«Η γκρίνια της περιόδου δεν είναι μια απλή δικαιολογία για να σας βάλουμε τις φωνές. Βασικά είναι μια πολύ μεγάλη δικαιολογία».

2. Saira Mohan

Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις

«Κάντε ένα κομπλιμέντο για το πιο απρόβλεπτο σημείο του σώματός μας – τους αγκώνες, το μέτωπο, τα ζυγωματικά. Απλά γίνετε πρωτότυποι».

1. Kim Cattrall

Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις

«Οι γυναίκες ενδιαφέρονται για Α’Α’ πράγματα: Α’Α’ σχεδιαστές, Α’Α’ διακοπές, ΑΑ οργασμούς. Μισό λεπτό, επιτρέψτε μου να το επαναδιατυπώσω, ώστε να μη δημιουργηθεί σύγχυση: πολλαπλούς οργασμούς».

 

Πηγή: gr.askmen.com