Μανιακός δολοφόνησε Έλληνα και τραυμάτισε άλλα δυο άτομα!

Μανιακός δολοφόνησε Έλληνα

Μανιακός δολοφόνησε Έλληνα και τραυμάτισε άλλα δυο άτομα! –  Το αίμα, τον πανικό και τον θάνατο σκόρπισε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης ένας 23χρονος άνδρας, τραυματίζοντας θανάσιμα ένα άτομο και στέλνοντας δυο ακόμη άτομα στο νοσοκομείο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος ομογενής στην Αστόρια, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής μανίας ενός 23χρονου ψυχοπαθή, που συνελήφθη κατόπιν κινηματογραφικής καταδίωξης από τους Αστυνομικούς. Δυο ακόμη άτομα στο νοσοκομείο.

Το αίμα, τον πανικό και τον θάνατο σκόρπισε στην Αστόρια ένας 23χρονος άνδρας, τραυματίζοντας θανάσιμα ένα άτομο και στέλνοντας δυο ακόμη άτομα στο νοσοκομείο. Νεκρός είναι ο 55χρονος ομογενής Γεώργιος Πατούχας, ιδιοκτήτης κάβας στην συμβολή της Steinway Street με το Astoria Boulevard.

Στο ίδιο σημείο, βρέθηκε τραυματισμένος και με σοβαρά εγκαύματα ένας 61χρονος άστεγος, τον οποίο ο δράστης επιχείρησε να κάψει ζωντανό!

Η εγκληματική δράση του 23χρονου είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν μαχαίρωσε μια γυναίκα στην 36η οδό στην Αστόρια.

38a2f704b0d74a136d91956a158e5e6a_M

Το χρονικό του τρόμου

Η Αστυνομία δέχτηκε την αρχική κλήση στις 11:30 το πρωί. Επρόκειτο για το πρώτο, χρονικά, περιστατικό, κατά το οποίο ο νεαρός δράστης, Τζέιμς Πάτρικ Ντίλον, είχε μαχαιρώσει μια 39χρονη στην διεύθυνση 25-69 36 Street στην Αστόρια. Η γυναίκα, η οποία γλίτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai ενώ, λίγο αργότερα, στην περιγραφή της κατάφερε να γίνει κατατοπιστική στους Αστυνομικούς σχετικά με τον Ντίλον.

dyo

Στις 3:09 μετά το μεσημέρι, οι Αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο στο κατάστημά του (“Astoria Liquors and Wines”) τον 55χρονο Γεώργιο Πατούχα, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος και ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν άστεγος και, σύμφωνα με άλλες πηγές, επίσης Έλληνας και φίλος του Πατούχα.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά για τον 55χρονο Ελληνοαμερικανό, πατέρα ενός κοριτσιού, ήταν ήδη αργά, αφού είχε υποκύψει στο τραύμα του στον λαιμό, που είχε προκληθεί από μαχαίρι.

Μάλιστα, μαρτυρίες θέλουν τον 55χρονο να ενεπλάκη σε διαμάχη με τον δράστη προκειμένου να προστατεύσει κάποιον άλλον.

Επιτέθηκε με σπρέι και συνελήφθη

Παρότι ο 23χρονος δεν έφερε όπλο, αλλά μαχαίρι, η σύλληψή του αποδείχθηκε περιπετειώδης υπόθεση για τους δυο Αστυνομικούς. Όλα αυτά καθώς, μετά τον εντοπισμό του στην 36η οδό στην Αστόρια, ο Ντίλον όχι μόνο δεν υπάκουσε τους ένστολους – που απαίτησαν να αφήσει το μαχαίρι και να παραδοθεί – αλλά τους ψέκασε με το σπρέι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εγκαύματα.

Ήταν η στιγμή που οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια και βάζοντας τέλος στην δράση του, η οποία είχε αναστατώσει σε πρωτοφανή βαθμό την Αστόρια, εξελισσόμενη σε κινηματογραφική καταδίωξη.

Ο Ντίλον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai, ενώ οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρησή σύλληψής του δεν αντιμετωπίζουν κάποιο κίνδυνο.

 

Πηγή: news247.gr