Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι έβγαλαν γυμνόστηθες selfie και διέλυσαν το Twitter! (photo)

Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι

Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι έβγαλαν γυμνόστηθες selfie και διέλυσαν το Twitter! – Οι δύο διάσημες γυναίκες φωτογραφήθηκαν γυμνές για να στείλουν ένα μήνυμα.

Kiμ Καρντάσιαν γυμνή… τούμπανο. Έμιλι Ρατακόφσκι γυμνή… τούμπανο. Και τώρα και οι δυο μαζί! Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν; Τα κορίτσια στάθηκαν μπροστά σε έναν καθρέφτη, πέταξαν τα σουτιέν τους και έβγαλαν την φωτογραφία.

Και όχι μόνο αυτό. Στην φωτογραφία οι δυο τους έχουν σηκώσει τα μεσαία δάχτυλα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσουν το μήνυμά τους προς τους επικριτές τους, αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά ότι κάθε τρεις και λίγο πετούν τα ρούχα τους δημόσια. Ναι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τέτοιοι άνθρωποι!
Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι

«Είμαστε κάτι περισσότερο από ό,τι τα σώματα μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε για τη σεξουαλικότητά μας» έγραψε για λεζάντα η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι

Και συνέχισε γράφοντας: “Είμαστε πολλά παραπάνω πράγματα από τα σώματά μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτά ή για τη σεξουαλικότητά μας.”

Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι