Είδηση ΣΟΚ – Απίστευτο ξύλο στον Ηλεκτρικό Ομονοίας! Πλακώθηκαν για μια θέση!

Είδηση ΣΟΚ - Απίστευτο ξύλο

Είδηση ΣΟΚ – Απίστευτο ξύλο στον Ηλεκτρικό Ομονοίας! Πλακώθηκαν για μια θέση! –  Έπαιξαν ξύλο για μια θέση μέσα στον ηλεκτρικό στην Ομόνοια δύο άντρες, λίγο μετά τη 1:00

Απίστευτο ξύλο έπεσε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι στον Ηλεκτρικό της Ομόνοιας και στην κατεύθυνση προς Πειραιά!

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που το βαγόνι επιβίβαζε κόσμο και ενώ ήταν αρκετά γεμάτο με κόσμο, ένας κύριος γύρω στα 50 και ένας άλλος γύρω στα 40, άρχισαν να τσακώνονται για μία θέση…

Αιτία, μία γυναίκα που είχε μόλις σηκωθεί για να κατέβει στην Ομόνοια, είχε αφήσει διαθέσιμη τη θέση και έτσι οι δύο… ανταγωνιστές, προσπάθησαν να κάτσουν, ο καθένας πρώτος φυσικά.

Αφού, ουσιαστικά, ταυτόχρονα σχεδόν έκατσαν στη θέση, ο πιο ηλικιωμένος κύριος άρχισε να φωνάζει στον δεύτερο πρωταγωνιστή του ατυχούς συμβάντος, με -ομολογουμένως- ακραίες εκφράσεις!

“Σήκω ρε αλήτη, εγώ έκατσα πρώτος, είσαι καραγκιόζης”! Φυσικά, ο δεύτερος κύριος, έχασε αμέσως την ψυχραιμία του και επιτέθηκε χτυπώντας με γροθιά τον μεγαλύτερο ηλικιακά, κύριο.

Τότε ο δεύτερος, έπεσε κάτω και αυτό ανάγκασε όλο το βαγόνι να σπεύσει προς το σημείο και να προσπαθήσει να απομακρύνει τον “πυγμάχο”, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που του ζήτησαν το λόγο για την βίαιη ενέργειά του!

Πάντως, το συμβάν έληξε με τον κύριο που είχε δώσει τη μπουνιά, να απομακρύνεται ταχύτατα από το σημείο, προφανώς αφού είχε καταλάβει πως μπορεί να διωχθεί ακόμα και νομικά για τη συγκεκριμένη πράξη του.

Πάντως, ευτυχώς, ο γρονθοκοπημένος κύριος σηκώθηκε αμέσως και έδειξε να ψάχνει τον άνθρωπο που τον βάρεσε. Μάταια, ωστόσο, αφού εκείνος είχε ήδη εξαφανιστεί από το σημείο…

 

Πηγή: athensmagazine.gr