Φαήλος Κρανιδιώτης: Όταν δεν τον άντεξαν ούτε οι δικοί του

Φαήλος

Φαήλος Κρανιδιώτης: Όταν δεν τον άντεξαν ούτε οι δικοί του

Την ιστορία του Φαήλου την έχουμε αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο μας. Αυλικός του ακροδεξιού μορφώματος που προσπάθησε να φτιάξει ο Αντώνης Σαμαράς στην Νέα Δημοκρατία. Ιδεολογικό στήριγμα του Γεωργιάδη και του Βορίδη με ρόλο να λασπολογεί από τα social media αλλά και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν του έδιναν βήμα κατά των αντιπάλων του κόμματος αλλά και τους δικούς του.

Στο πλούσιο παλμαρέ του πολλές ”διακρίσεις” ομοφοβικές εκαι ρατσιστικές επιθέσεις. Eπιθέσεις κατά αντίπαλων πολιτικών ιδεολογιών και φυσικά απειλές για κρεμάσματα, ολοκαυτώματα κι θανάτους. Ο τυπικός κατάλογος δηλαδή ενός ακροδεξιού.

Ο Σύριζα έβγαλε ανακοίνωση που ζητούσε την διαγραφή του μετά την παρακίνηση για θάνατο του Μουζάλα στο Γουδί θα θέλαμε να είχαμε δει την ίδια ευαισθησία όταν ο καφρήλος αβάνταρε την χρυσή αυγή, όταν επιτίθονταν λεκτικά κατά των μεταναστών, όταν ειρωνευόταν τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά των ”Φαήλων” να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα. Όποιος και να λερωθεί αυτοί έχουν κάνει τη βρώμικη δουλειά τους και έχουν πάει τη κοινωνία σε συντηρητικές και μικρόψυχες οδούς σκέψης. Εκεί πατούσε και ο ιδεολογικός μπαμπάς του Φαήλου. Ο Αντώνης Σαμαράς επένδυσε στο φόβο και την συντηρικοποίηση της κοινωνίας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η εγωπάθεια τέτοιων ατόμων που μετά την διαγραφή του επανήλθε με νέο τιτίβισμα.

Φαήλος

Επανήλθε στις απειλές λοιπόν αλλά αυτό που ξέχασε είναι πως αντί να τους ”φυτέψει” τον ξερίζωσαν. Στο καλό λοιπόν και δεν θα μας λείψει καθόλου.