Έκτακτο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή και τα ακριβή αίτια θανάτου του Παντελίδη!

Έκτακτο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Έκτακτο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή και τα ακριβή αίτια θανάτου του Παντελίδη! – Τι αποκαλύπτει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου καλλιτέχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, θα παίξει μεγάλο ρόλο για να εξαχθούν συμπεράσματα για το πού ακριβώς καθόταν ο Παντελίδης – αν ήταν στη θέση του οδηγού ή όχι. Ένα θέμα που φαίνεται να είναι μείζον αυτή τη στιγμή και για τον κο Καϊμακάμη, δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη, και για τον κο Κωλέττη, δικηγόρο της οικογένειας Αρναούτη.

Τι όμως θα περιέχει το συγκεκριμένο πόρισμα και η ιατροδικαστική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία; Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο ιατροδικαστής περιγράφει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε εμφανές χτύπημα πολύ σοβαρό στο αριστερό γόνατο. Ο θώρακας δεν είχε υποστεί καμία κάκωση και ήταν καθαρός. Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, λέει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, επήλθε από το σπάσιμο του κρανίου (1,5 εκ.) πίσω από το αυτί μετά από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο.

Μετά από αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία, εγείρονται κάποια πολύ σοβαρά θέματα που αξίζουν περαιτέρω διερεύνησης. Αν το ίδιο στηθαίο που προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη είναι το ίδιο που χτύπησε και τη Μίνα Αρναούτη (στις φωτογραφίες βλέπουμε ποιο μέρος ακριβώς του στηθαίου διαπέρασε το αυτοκίνητο), τότε συμπεραίνουμε ότι λογικά η κοπέλα πρέπει να καθόταν ακριβώς πίσω από τη θέση του Παντελίδη, καθώς η συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή που καθόταν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση δεν υπέστη καμία κάκωση, παρά μόνο στον ώμο της από την πρόσκρουση του αυτοκίνητου.

Ερώτημα: τη Μίνα Αρναούτη την απεγκλώβισαν από το αριστερό μέρος του αυτοκίνητου ή από το δεξί; Εδώ είναι το μεγάλο θέμα διότι πολύ απλά όταν έφθασε στον τόπο του δυστυχήματος η Αστυνομία τα σώματα των επιβαινόντων είχαν μετακινηθεί από τις προσπάθειες των παρευρισκομένων συμπολιτών μας να βοηθήσουν τους ανθρώπους στα 20 λεπτά που έκανε η φτάσει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Το DNA που έχουν ζητήσει οι πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας θα διαλευκάνει 100% ποιος καθόταν και πού και θα λυθούν οι απορίες όλων.

 

 

Πηγή: youweekly.gr