Δε θα το πιστέψετε! – Δείτε πως έχουν αλλάξει τα παιδιά των τηλεοπτικών σειρών! (video)

Δε θα το πιστέψετε

Δε θα το πιστέψετε! – Δείτε πως έχουν αλλάξει τα παιδιά των τηλεοπτικών σειρών! – Παιδιά των ελληνικών σήριαλ που έχουν μεγαλώσει και ακολουθούν το καθένα τη δική του σταδιοδρομία

Ο «Μανωλάκης» από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε εμφανίστηκε  γυμνός στο θέατρο. Η τηλεοπτική κόρη της Ναταλίας Δραγούμη γίνεται… Σουλτάνα στην Τουρκία, ενώ και άλλα παιδάκια που γνωρίσαμε μέσα από γνωστές σειρές, τράβηξαν το δικό τους δρόμο στη υποκριτική. Άλλα, πάλι, τράβηξαν διαφορετικό δρόμο. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε παιδάκια αγαπημένων σειρών και σας δείχνουμε πώς είναι σήμερα.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η τηλεοπτική κόρη της Ναταλίας Δραγούμη στη σειρά “Η καρδιά ενός αγγέλου”, αλλά και της Κατερίνας Λέχου στο “Νησί”, μεγάλωσε, είναι μια κούκλα, ενώ φέτος θα παίξει στα πρώτα 9 επεισόδια της τουρκικής υπερπαραγωγής “Κιοσέμ”, όπου θα υποδυθεί τη Σουλτάνα σε νεαρή ηλικία.

Η Νεφέλη Κανάκη στα 9 της χρόνια εμφανίσθηκε στη σειρά “Λατρεμένοι γείτονες” κι έκλεψε την παράσταση με το ταλέντο της. Σήμερα είναι 16 ετών, μαθήτρια Λυκείου, που έχει βάλει πρώτα ως στόχο τις σπουδές της και μετά την υποκριτική.

Ο Πάνος Σαπουνάκης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά “Νταντά για όλες τις δουλειές” ως γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου. Σήμερα, είναι 26 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο, ενώ έχει παίξει και σε άλλες σειρές και διαφημίσεις.

Αυτά και άλλα παιδιά που έχουν μείνει στη μνήμη από την παρουσία τους σε επιτυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης σε ένα σπάνιο βίντεο – αφιέρωμα. Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?v=Mwu3450jSD4