15 Χρόνια μετά oεεεε 1-4 οεεεε 1-4- Η χρυσή σελίδα του Ολυμπιακού

15 Χρόνια μετά oεεεε 1-4 οεεεε 1-4

Ήταν 21 Μαρτίου 2001. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε φανεί αναιδής απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Μετά την ισοφάριση σε 1-1 του πρώτου παιχνιδιού είχε κατευθυνθεί προς του οπαδούς του Ολυμπιακού δείχνοντας με τα χέρια του το όνομα της φανέλας του.

Ο Παναθηναϊκός φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο. Φαινόταν… Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στην Λεωφόρο φτιαγμένος από ατσάλι έχοντας στο πλευρό του 5.000 οπαδούς οι οποίοι κάνουν Πειραιά τη Λεωφόρο. Το παιχνίδι ξεκινάει κι ο Θρύλος βγάζει φλόγες. Στο 1ο’ λεπτό το παιχνίδι είναι δυο μηδέν. Η ερυθρόλευκη κερκίδα κάνει πάρτι.

Ο Λουτσιάνο με τον Ζιοβάνι έχουν κέφια και κάνουν ότι θέλουν την άμυνα του Παναθηναϊκού. Το πάρτι για τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται με το 1-3 του Γεωργάτου ο οποίος μαζεύει τους παίχτες του Ολυμπιακού και τους ζητά να δείξουν τις φανέλες τους ως απάντηση στην κίνηση του Λυμπερόπουλου.

Το τελικό 1-4 κάνει ο μάγος Ζιοβάνι με εξαιρετικό πλασέ που στέλνει τον Νικοπολίδη για ”επέμβαση στη μέση”.

Η κερκίδα είναι λυσσασμένη ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση και κάνει ότι θέλει στο γήπεδο το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί του στην κερκίδα.

Έτσι έγινε θρύλος ο Ολυμπιακός με τέτοιες νίκες εντός γηπέδου και με τέτοιους οπαδούς στην κερκίδα.

Πάμε να θυμηθούμε κερκίδα και ομάδα στο πάρτι της Λεωφόρου.