Τέμπη: Περιφερειακός Σύμβουλος έφαγε ξύλο από μαγαζάτορες επειδή μοίραζε νερά

Περιφερειακός Σύμβουλος έφαγε ξύλο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μαγαζάτορες έπεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος των Οικολόγων Νίκος Πουτσιάκας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος των Οικολόγων Νίκος Πουτσιάκας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μαγαζάτορες των Τεμπών όπως δήλωσε ο ίδιος στο pressalarissa.

Το βράδυ της Τρίτης  ο Νίκος Πουτσιάκας βρέθηκε στα Τέμπη και θέλησε να βοηθήσει του πρόσφυγες. Φτάνοντας εκεί διαπίστωσε ότι τα παρακείμενα μαγαζιά πωλούσαν τα νερά 2 ευρώ. Ζητώντας εξηγήσεις για την αισχροκέρδεια τους εισέπραξε την εξής απάντηση:  ”πολλά είναι; Για έλα να δεις τι γίνεται στην τουαλέτα, μας έχουν γεμίσει σκ@τ@! Άλλοι τους παίρνουν για το νερό 4 ευρώ…”

Αργότερα έφτασε ομάδα νεαρών με νερά και τρόφιμα με σκοπό να τα μοιράσουν με τον κ. Πουτσιάκα. Μόλις γίνανε  αντιληπτοί από τους  καταστηματάρχες απωθήθηκαν με “ψιλές” και γαλλικά. Το συμβάν όμως δεν τέλειωσε εκεί.

Η ομάδα των εθελοντών μοίρασε τα νερά και τα τρόφιμα στο parking και όταν φύγαν ο Νίκος Πουτσιάκας δέχτηκε επίθεση από 2 άντρες και 2 γυναίκες που δεν αρκέστηκαν στα γαλλικά αλλά άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Η ομάδα των εθελοντών αντιλήφθηκε το γεγονός και έσπευσε να τον βοηθήσει και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο Νίκος Πουτσιάκας κατήγγειλε το γεγονός της αισχροκέρδειας και του ξυλοδαρμού του τόσο στην Αστυνομία όσο και στον Περιφεριάρχη και στην Διεύθυνση Εμπορίου χωρίς να υπάρχει όμως μέχρι τώρα καμία εξέλιξη.