ΣΟΚ σε αγώνα χάντμπολ στη Μίκρα – Ντου κουκουλοφόρων μέσα στο κλειστό – Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης! (video)

ΣΟΚ σε αγώνα χάντμπολ στη Μίκρα

ΣΟΚ σε αγώνα χάντμπολ στη Μίκρα – Ντου κουκουλοφόρων μέσα στο κλειστό – Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης! – Κουκουλοφόροι χούλιγκαν πιθανότατα του Ηρακλή εισέβαλαν την ώρα του αγώνα χάντμπολ μεταξύ ΠΑΟΚ – Αμύντα για το φάιναλ φορ του γυναικείου κυπέλλου Ελλάδος

Χαμός στην Μίκρα! Περίπου στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αμύντα Αμυνταίου ομάδα χούλιγκαν έκαναν ντου στις κερκίδες και άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και κατέστρεψαν τα πάντα!

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή στην Τούμπα υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε: «Λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει».

Υπάρχουν συμπλοκές εντός και εκτός γηπέδου! Άνθρωποι της αστυνομίας αναφέρουν ότι ήταν κουκουλοφόροι χούλιγκαν του Ηρακλή.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί.