ΠΑΣΟΚ: Εμπαιγμός της Κυβέρνησης για το Α.Τ. Μεσαργού

Μεσάργου

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων καταγγέλλει για εμπαιγμό την Κυβέρνηση για το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων με ανακοίνωση της καταγγέλλει για εμπαιγμό την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τον κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού.

Η ανακοίνωση της  Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, μετά την αρχική της αντίδραση στην αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού, είχε ζητήσει από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του καλοκαιριού, τις προ μηνός διαρροές περί του αντιθέτου και τις ανακοινώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά ότι με τις παρεμβάσεις τους λύθηκε το θέμα, για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες της στυγνής, σκληρής και συνεχούς κοροϊδίας της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες.

Η απάντηση που δόθηκε από τον κύριο Τόσκα την Κυριακή 21/02/2016 (επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση), αναφέρει ότι ισχύει η αναστολή λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού και η αστυνόμευση της περιοχής λειτουργίας του, έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, διότι ο οικείος Δήμος αρνήθηκε να παραχωρήσει δωρεάν προς χρήση οικήματα.

Η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων και όλων των φορέων του νησιού είναι εξοργιστική. Αν τους έχει γίνει πλέον συνήθεια η κοροϊδία, ας την περιορίσουν στις συνεννοήσεις μεταξύ των βουλευτών και των κυβερνητικών στελεχών τους.

Ούτε λόγος φυσικά για τη στοιχειώδη ύπαρξη ευθιξίας, η οποία θα επέβαλε την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. Καλούμε για άλλη μία φορά τον κύριο Τόσκα, να αντιληφθεί τουλάχιστον τη σημασία και την κρισιμότητα του αιτήματος των κατοίκων και των φορέων της Αίγινας και να άρει τη σχετική απόφαση. Καλούμε επίσης όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα ύπαρξης του Αστυνομικού Σταθμού, να συνταχθούν με τις αδιάκοπες ενέργειές μας και να απαιτήσουν καθαρή και δίκαιη λύση εδώ και τώρα. Αλλιώς, θα είναι συνένοχοι στον εμπαιγμό.

Η απάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα

Απάντηση 1 Απάντηση 2