Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Πόρου έπειτα από παρέμβαση της Γ. Γεννιά

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Πόρου έπειτα από παρέμβαση της Γ. Γεννιά – Το ιατρείο μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού

Η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, κα Γεωργία Γεννιά, ενημερώθηκε από την Δημοτική Αρχή του Πόρου, ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταφορά του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού στο νέο κτίριο.

Η Βουλευτής δηλώνει την ιδιαίτερη ικανοποίηση της, καθώς συνέβαλε στην ανάδειξη και λύση του προβλήματος υπέρ της τοπικής κοινωνίας. Το γεγονός αυτό, εκτιμά, ότι, εκτός των άλλων, θα συντελέσει και στην επίλυση του έτερου μεγάλου προβλήματος του νησιού, ήτοι, αυτό της έλλειψης παιδιάτρου.

Παράλληλα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του, τόσο στο αίτημά της για συνάντηση, όσο και στην ευαισθησία που επέδειξε για την ταχύτατη κινητοποίηση της Διοικήσεως και την πάραυτη επίλυση του ζητήματος.

Η κα Γεννιά παραμένει στη διάθεση των κατοίκων του Πόρου και επιθυμεί να είναι χρήσιμη στη διευθέτηση των δίκαιων αιτημάτων τους, ενώ βασίζεται επ’ αυτού στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Ιωάννη Δημητριάδη.