Κουκουλοφόροι διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο στο Βόλο

Βόλο

Κουκουλοφόροι διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο στο Βόλο

Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου την Τετάρτη για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή, όταν επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr , οι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλωτσούν. Ωστόσο, επενέβησαν άμεσα οι δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και οι οποίοι απομάκρυναν τους νεαρούς από την αίθουσα.

Ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος, ενώ οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο του Βόλου, λέγοντας συνθήματα όπως «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει, λίγη μόνο ώρα προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με το e-volos.gr, οι νεαροί αναζητούσαν στην αίθουσα τον βουλευτή, φωνάζοντας «πού είναι ο Παναγιώτης;».

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί αργότερα.