Κοπή πίτας για τον Εμπορικό Σύλλογο Κερατσινίου (φώτορεπορτάζ)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη.

Με αρκετό κόσμο αλλά και πολλές γνωστές παρουσίες έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου. Πριν την κοπή της πίτας διοργανώθηκε ημερίδα με ομιλητές τον Δημήτρη Μπούρλο (έναν από τους “σοφούς” του ασφαλιστικού) και τον γνωστό φοροτεχνικό Αντώνη Μουζάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Πέτσας που ευχήθηκε οι άπειρες αστοχίες και οι εκκρεμότητες του 2015 να γίνουν μαθήματα.  Στην συνέχεια ακολούθησε μία ενημερωτική ομιλία από τον Δημήτρη Μπούρλο για το ασφαλιστικό και από τον Αντώνη Μουζάκη για τις εξελίξεις στα φοροτεχνικά. Οι δύο καλεσμένοι βομβαρδίστηκαν από δεκάδες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους  κυρίως για το ασφαλιστικό αφού ο εμπορικός κόσμος είναι ανήσυχος για τις νέες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Δημήτρης Τσακίρης (Διοικητής Ο.Α.Ε.Ε.) ακύρωσε τελευταία στιγμή την ομιλία του,  αδιαφορώντας μάλλον για τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος εμπόρων του Κερατσινίου και των όμορων Δήμων με τον Παύλο Πολιτάκη (πρόεδρος ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου) , τον Γιώργο Μπενέτο (πρόεδρος επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά), τον Ανδριανό Μιχάλαρο (πρόεδρος ΒΕΠ), τον Νίκο Μανεσιώτη (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Πειραιά) και τον Θανάση Τσίνο (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Νίκαιας) να ξεχωρίζουν.

Αρκετές ήταν και οι παρουσίες από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Δήμαρχος του Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, οι βουλευτές Εύη Καρακώστα και Ιωάννης Τραγάκης, οι πρώην βουλευτές Κανέλλος Λάλος και Δημήτρης Λιντζέρης αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Ζούπης.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Γιάννη Διάκου (δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού) που πάντα είναι κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς από την Εταιρεία Τεχνών, Επιστήμης & Πολιτισμού ο πρόεδρος Σάββας Τσαλίκης και ο Νίκος Παρασκευάκος.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΕΕ Δημήτρης Αρμανάκης αλλά και παλιοί έμποροι της πόλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA