Το Φύλλο Αγώνα Κερατσινίου Χαραυγής περιγράφει την κόλαση του Σχιστού

Κερατσινίου 2

Το φύλλο αγώνα του διαιτητή της αναμέτρησης καίει και τις δύο ομάδες, οι προκλήσεις του μασέρ του Κερατσινίου, η διακοπή, τα μπουκάλια και ο “Μάκης” στον διαιτητή να λέει:”Δεν πρόκειται να κάνεις  Πάσχα”

Τα άγρια έκτροπα που γίνανε στον ημιτελικό Κερατσινίου Χαραυγής περιγράφει στο φύλλο ο διαιτητής του αγώνα Κουβέλης. Όλα ξεκίνησαν όταν στην επίτευξη του πρώτου γκολ του Κερατσινίου, σύμφωνα με τον διαιτητή, όταν ο μασέρ του Κερατσινίου κατευθύνθηκε στην πλευρά των οπαδών της Χαραυγής και τους προκάλεσε. Σύμφωνα με τον διαιτητή τους έκανε χειρονομία και τους φώναξε “θα σας γ…. εδώ μέσα”.  Στην συνέχεια επικράτησε γενική αναταραχή με αψιμαχίες και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο.Κερατσινίου 2 Ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνος κάνει λόγο και για τα επεισόδια που επικράτησαν στην λήξη του παιχνιδιού. Με τα μπουκάλια, τις καρέκλες και τις σιδερόβεργες που πέταξαν προς αυτόν οι φίλαθλοι της Χαραυγής, αλλά και το ξύλο με τα ΜΑΤ των παιχτών της Χαραυγής.

Αναφέρει επίσης την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από φίλαθλο της Χαραυγής εν ονόματι Μάκη που του είπε χαρακτηριστικά: ” Δεν πρόκειται να κάνεις Πάσχα” και άλλα Γαλλικά.

Κερατσινίου 1