Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας με θέμα: ”Ενημέρωση για το παρόν και το μέλλον του Ασφαλιστικού”

Εκδήλωση

Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας με θέμα: ”Ενημέρωση για το παρόν και το μέλλον του Ασφαλιστικού”

Το  Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει την χαρά να σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 07:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” (Εμμ. Μπενάκη 70 τηλ: 210-4329000)  στην ημερίδα:

“Ενημέρωση για το παρόν και το μέλλον του Ασφαλιστικού”  και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Ημερίδα με θέμα “Ενημέρωση για το μέλλον του Ασφαλιστικού”

Ομιλητές:Δημήτρης Τσακίρης (Διοικητής Ο.Α.Ε.Ε.), Δημήτρης Μπούρλος (Δικηγόρος εργατολόγος), συντονίζει η Κωνσταντίνα Καζαντζή (Δημοσιογράφος) θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις, η κοπή της πίτας και μίνι δεξίωση.

Ο Δημήτρης Μπούρλος ένας εκ των ομιλητών είναι στην περίφημη ”Επιτροπή Σοφών” που ασχολούνται με το ασφαλιστικό. Είναι εργατολόγος και εκδότης του περιοδικού «Νομοθεσία ΙΚΑ»
Γεννήθηκε στην Τρίπολη και είναι το πιο οικείο πρόσωπο της επιτροπής, αφού «εξιστορεί» σχεδόν καθημερινά στα τηλεοπτικά πάνελ, με ήρεμο ύφος χωρίς κορόνες, τα πάθη των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Εχει διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής για τη Διαδοχική Ασφάλιση και μέλος πολλών άλλων επιτροπών.

Θα είναι μια διαφωτιστικη συζήτηση που θα λύσει πολλές απορίες και αγωνίες του κόσμου για το νέο ασφαλιστικό σύστημα που τόσος λόγος έχει γίνει.

Σας περιμένουμε όλους…