Δύο ελληνικές παραλίες έκπληξη μέσα στις καλύτερες 50 στον κόσμο! (pics)

Δύο ελληνικές παραλίες έκπληξη μέσα στις καλύτερες 50 στον κόσμο! – Δύο σχετικά άγνωστες ελληνικές παραλίες συμπεριέλαβε μέσα στις καλύτερες 50 του κόσμου η βρετανική Guardian

Μπορεί ο νους μας να πάει στον κρητικό Μπάλο, το ζακυνθινό Ναυάγιο ή τους λευκαδίτικους Εγκρεμνούς, όμως την παράσταση για την βρετανική εφημερίδα κλέβουν δύο παραλίες – έκπληξη.

Πρόκειται για τη Φακίστρα στο Πήλιο και τον Άγιο Γεώργιο στη Νάξο.

Η Φακίστρα βρίσκεται στην 7η θέση της λίστα, με τον Guardian να γράφει για αυτή: «Περισσότερο ορμίσκος παρά παραλία, περικυκλωμένη από βράχους και πυκνό δάσος, λευκή αμμουδιά και βότσαλα, καθώς και κρυστάλλινα νερά, η Φακίστρα του Πηλίου βρίσκεται πολύ κοντά στην Τσαγκαράδα. Έχει λίγο κατάβαση για να την προσεγγίσει κανείς, ενώ πέρα από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μπορεί να την απολαύσει κανείς μόνος του».

Δύο ελληνικές παραλίες έκπληξη

Στη 13η θέση ο Άγιος Γεώργιος της Νάξου, με τον Guardian να γράφει για αυτή: «Η Ελλάδα έχει πολλές πανέμορφες παραλίες, αλλά όταν αυτές συνδυάζουν και την καταλληλότητα για παιδιά, τη μερίδα του λέοντος κατέχει η Νάξος. Μία από τις καλύτερες για οικογένειες είναι ο Άγιος Γεώργιος, που απέχει μόλις πέντε λεπτά από τη Χώρα. Τα ζεστά και ρηχά νερά της είναι κατάλληλα για κωπηλασία και καταδύσεις με αναπνευστήρα, αλλά και για χαρούμενα παιδιά. Στο Flisvos Sport Club μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή για ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, να νοικιάσει ποδήλατο ή να παίξει ρακέτες και μπιτς βόλεϊ. Δίπλα από την παραλία επίσης υπάρχουν ταβέρνες και beach bar».

Δύο ελληνικές παραλίες έκπληξη

Πρώτη στη λίστα η Source d’Argent στις Σεϋχέλλες.

Δύο ελληνικές παραλίες έκπληξη

 

Πηγή: aftodioikisi.gr