Αποκλειστικό: Δείτε σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη του χρόνου!

Αποκλειστικό: Δείτε σε ποιο κανάλι

Αποκλειστικό: Δείτε σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη του χρόνου! – Γερό παιχνίδι παίζεται γύρω από την πασίγνωστη παρουσιάστρια για την επόμενη τηλεοπτική της στέγη

Είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και το αποδεικνύει. Ο… τζόγος είναι πλέον πολύ χοντρός γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική της στέγη και τα κανάλια στρώνουν κόκκινο χαλί για να την κάνουν δική τους. Οι προτάσεις κόβουν την ανάσα. Τα χρήματα που ρίχνουν στα πόδια της προκαλούν ζάλη, ενώ και οι ανατροπές για το μέλλον της παρουσιάστριας στην TV είναι συνεχείς. Μόνο που τώρα η Ελένη φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας της, αφού υπήρξε ρελάνς από κανάλι που έφερε τα πάνω κάτω!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, πριν από λίγες ημέρες και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, η Μενεγάκη είχε το δεύτερο ραντεβού της με τον ALPHA όπου και φάνηκε ότι πλέον ο δρόμος για το τελικό deal είναι ανοικτός, αν και ακόμη δεν έχουν ρυθμιστεί κάποιες βασικές λεπτομέρειες. Όμως το θέμα είναι ότι πλέον το κανάλι της Κάντζας δείχνει ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες, παίρνοντας κεφάλι από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του ακριβώς πάνω στη… στροφή.

Το “YES!” σας είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη νιώθει τον ALPHA οικογένειά της και πρώτα θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τα βρει μαζί του. Αυτή ήταν και η απάντηση που έδωσε στα κανάλια που την προσέγγισαν και είχαν ραντεβού μαζί της. Όμως, η πρώτη συνάντηση (την οποία μάθατε μόνο από το “YES!” την προηγούμενη εβδομάδα) δεν είχε καταλήξει πουθενά. Κι αυτό γιατί οι διαφορές που υπήρχαν ήταν τέτοιες που δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Η παρουσιάστρια άρχισε να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του διαζυγίου με το κανάλι της, αφού οι προτάσεις που είχε στα χέρια της (κι εδώ πρώτοι διαβάσατε για τα 2.000.000 ευρώ που της προτάθηκαν για τριετές συμβόλαιο από αντίπαλο κανάλι) ήταν σαφώς καλύτερες από τον ALPHA.

Η ρελάνς

Το κανάλι της Κάντζας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ίσως σε αυτό να έπαιξε μεγάλο ρόλο και το ραντεβού της Ελένης με τη διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA, Έλενας Κατραβά στο Golden Hall που είδε το φως της δημοσιότητας. Το μπάσιμο του Μεγάλου Καναλιού -και με φωτογραφίες ντοκουμέντο- και το ραντεβού με τη Μενεγάκη έδειχνε και τις προθέσεις της βασίλισσας να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη. Επομένως ο ALPHA έπρεπε να κάνει τη δική του ρελάνς. Και την έκανε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο δεύτερο ραντεβού οι δυο πλευρές ήρθαν πιο κοντά από ποτέ, αφού το κανάλι είναι ανοικτό για διετές συμβόλαιο (και όχι μονοετές όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση), ενώ και η προσφορά του κρίνεται σε γενικές γραμμές ικανοποιητική. Πάντα σύμφωνα με όσα διαρρέουν, αφού και οι δυο πλευρές προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος, οι απολαβές της Ελένης στο νέο συμβόλαιο είναι ελαφρώς μικρότερες από τις προηγούμενες, αλλά το δέλεαρ είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό από τις πωλήσεις προϊόντων στην εκπομπή της. Η Μενεγάκη δεν είναι αρνητική, ενώ αν δεν υπήρχε και αυτή η μικρή μείωση στις απολαβές της, θα ήταν ήδη με το στιλό στο χέρι. Το deal είναι σίγουρα χρυσό, αφού μιλάμε για το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ελληνική τηλεόραση, όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το τελικό ποσό των απολαβών της αλλά και η οριστική συμφωνία για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου αφού η Ελένη δεν κρύβει ότι θα ήθελε να είναι τριετές. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Όμως όπως φαίνεται το νερό έχει μπει ήδη στο αυλάκι. Και δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι στην Κάντζα άρχισαν να διαρρέουν ότι τα συμβόλαια είναι ήδη έτοιμα.

Βέβαια το θέμα είναι να υπογραφούν. Γιατί μέχρι να πέσουν οι υπογραφές μην αποκλείετε τίποτα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πιο hot όνομα της ελληνικής τηλεόρασης που το θέλουν όλοι. Και όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα τα άλλα κανάλια, δεν είναι διατεθειμένα να παραδοθούν αμαχητί…

 

Πηγή: athensmagazine.gr