Αγρότες στην Αθήνα: Ο Στάθης Στιβακτάκης κυνηγάει κουκουλοφόρο! (photo, video)

Αγρότες στην Αθήνα: Ο Στάθης Στιβακτάκης

Αγρότες στην Αθήνα: Ο Στάθης Στιβακτάκης κυνηγάει κουκουλοφόρο! (photo, video) – Ο σέξι Κρητικός κυνήγησε κουκουλοφόρο που παρείσφρησε στην πορεία των Κρητικών αγροτών

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ενώ οι αγρότες από την Κρήτη παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου έγιναν σφοδρά επεισόδια το πρωί, κάποιοι άρχισαν να πετάνε πάλι πέτρες.

Αγρότες στην Αθήνα: Ο Στάθης Στιβακτάκης

 

Οι κρητικοί αγρότες αντιλήφθηκαν αμέσως ότι δεν είναι δικοί τους αυτοί που ήθελαν πάλι να προκαλέσουν επεισόδια και άρχισαν οι διαπληκτισμοί! Μάλιστα ενώ προσπάθησε να τον απομονώσει ένας αξιωματικός της αστυνομίας που ήταν εκεί, στην κυριολεξία τον πήραν από τα χέρια του και ο νεαρός κουκουλοφόρος έντρομος προσπαθούσε να ξεφύγει.

Αγρότες στην Αθήνα: Ο Στάθης Στιβακτάκης

Κάποια στιγμή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο νεαρός τους ξέφυγε για να αποφύγει τα χειρότερα και τότε άρχισαν να τον κυνηγούν δυο αγρότες. Μεταξύ αυτών και ο πασίγνωστος πλέον Στάθης Στιβακτάκης, αποκαλούμενος και σέξι αγρότης! Τόσο ο Στιβακτάκης όσο και άλλος ένας κρητικός τον κυνήγησαν μακριά κραδαίνοντας τις κατσούνες τους!

Ταυτόχρονα εντοπίστηκε και άλλος ένας νεαρός ταραξίας τον οποίο πήραν σηκωτό από το σημείο!

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: newsit.gr