Σεισμός: Στην αγορά το πορνό εικονικής πραγματικότητας και είναι τρομερά ρεαλιστικό (video)

Σεισμός: Στην αγορά το πορνό εικονικής

Σεισμός: Στην αγορά το πορνό εικονικής πραγματικότητας και είναι τρομερά ρεαλιστικό – Η εικονική πραγματικότητα στο πορνό είναι γεγονός και αναμένεται να κάνει θραύση

Η εικονική πραγματικότητα είναι μια τεχνολογική εφαρμογή που τα τελευταία χρόνια έχει εισαχθεί σε διάφορους τομείς. Πολύ περισσότερο στην μουσειακή εμπειρία, όπου οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν έργα που δεν είναι έτσι σε πραγματική μορφή ή στην στρατιωτική άσκηση.

Πλέον όμως, εξαπλώνεται σχεδόν παντού. Η νέα εισαγωγή της εικονικής πραγματικότητας είναι στην πορνογραφία, με το συνέδριο τεχνολογίας στο Λας Βέγκας, το περίφημο CES, που δεξάγεται κάθε χρόνο εκεί και παρουσιάζονται μερικά από τα πιο τρελά γκάτζετ, τα οποία δεν θα τεθούν σε χρήση άμεσα, αλλά είναι μια εικόνα από το μέλλον, να μας δείχνει πως θα είναι η πορνογραφική εμπειρία σε λίγα χρόνια.

Τα μηχανήματα VR της Samsung έχουν συγκεκριμένο υλικό ενσωματωμένο στη μνήμη τους (Naughty America) και νιώθεις ότι η αγαπημένη σου πορνοστάρ βρίσκεται ένα βήμα μακριά σου, οπότε απλώνεις το χέρι σου για να την αγγίξεις και γίνεσαι μέρος του σεναρίου. Το πρόβλημα είναι ότι το υλικό διαθέτει μεν μια ποικιλία στα σενάρια, αλλά δεν μπορείς να ψάξεις αυτό που θες και να το βρεις. Θα πρέπει να μαζεύεις το υλικό και να το περνάς εσύ στη μνήμη.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: koolnews.gr