Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται από την…ενεργό δράση

Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται

Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται από την…ενεργό δράση – H 42χρονη Lisa Ann, ανακοίνωσε ότι ήρθε και γι’ αυτήν το πλήρωμα του χρόνου να εγκαταλείψει την τεράστια καριέρα της.

Ένας… θρύλος της βιομηχανίας πορνό, με δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές και εκατοντάδες εκατομμύρια κλικ στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται
Η 42χρονη Lisa Ann, με ύψος μόλις 1,58μ, είναι η επαλήθευση του κλισέ «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια». Η Ann έχει συμμετάσχει σε 289 ταινίες, έχει κερδίσει μια θέση στο «Hall of Fame» του πορνό, είναι πάμπλουτη και είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται όταν υποδύθηκε την αμερικανίδα πολιτικό Σάρα Πέιλιν σε μια σατιρική πορνοταινία.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη ζωή που μου επιτρέψατε να ζήσω, για τόσα χρόνια. Όσο για τα χρόνια που έπαιζα για να σας κάνω χαρούμενους να το ξεκαθαρίσω: ήταν όλα πραγματικά και τέτοιο είναι και αυτό (το χειρόγραφο). Κι έτσι είμαι και εγώ. Η πραγματική Lisa Ann», γράφει στο αποχαιρετιστήριο σημείωμά της.
Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται
Τι θα κάνει στη συνέχεια; Θα γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της, ενώ θα ασχοληθεί και με το fantasy football. Tι θα κάνουν οι θαυμαστές της; Θα βρουν μία λύση…
Η βασίλισσα του πορνό αποσύρεται
Πηγή: thetoc.gr